featured

Polygon Mainnet gerçekleşecek: İşte öne çıkanlar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polygon ağı geçtiğimiz yılın sonlarından bu yana önemli bir büyüme kaydetti. Ağ büyümeyi 2022 yılında kripto topluluğuna verdi. Hatta ağ ile beraber piyasa değerinde de artış görüldü. Bu da en değerli ilk 10 kripto para birimi arasına girmesini sağladı. Şimdi ise Polygon Mainnet için geri sayım başlıyor.

Polygon, 27 Mart’ta sıfır bilgili bir Katman 2 ölçekleme çözümü olan, çok beklenen zkEVM’yi başlatma planlarını ortaya koydu. Ayrıca Polygon Mainnet ile beraber Ethereum’un önde gelen ölçeklendirme projelerinden biri olduğunu gösterdi.

Polygon (MATIC), 27 Mart’ta ana ağ aşamasında yeni bir Layer-2 ölçeklendirme çözümü olan zkEVM’yi sorunsuz şekilde çıkarmayı planlıyor. Ekip, güvenliğe vurgu yaparken daha hızlı ve daha ucuz işlemlere izin verecek.

Polygon Mainnet ile beraber geliştiricilerin işleri kolaylaşacak

Polygon Mainnet sayesinde ağ daha da fazla büyüme kaydedebilir. Son iyileştirmelerin ardından Mainnet’in sorunsuz çalışması süreci iyi bir yere taşıyacak.

Polygon’un zkEVM’nin Ethereum’un Sanal Makinesi (EVM) ile neredeyse aynı olduğunu iddia etmesi , kullanıcıların ağın Ethereum ile aynı kodu desteklemesini bekleyebileceğini gösterir. 

Geliştiricilerin Ethereum’dan uygulamaları içe aktarmasına ve bunları büyük ayarlamalar gerektirmeden Polygon’un zkEVM ağında kullanmasına olanak tanır. ZK özetleri, bir işlemin sahte olmadığını göstermek için “kanıtlardan” yararlanır ve bu işlemle ilgili bir bilgi parçasını serbest bırakır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin