2022'de Polygon fiyatını etkilemesi beklenen 3 önemli gelişme
2022'de Polygon fiyatını etkilemesi beklenen 3 önemli gelişme

2022’de Polygon fiyatını etkilemesi beklenen 3 önemli gelişme

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polygon yaptığı açıklamayla birlikte yeni yılda altcoinler arasında parlamaya hazırlanıyor. Son olarak MATIC, 2022 yılında piyasaya sürülecek üç önemli gelişmeyi topluluğa duyurdu. Yayınlanan blog gönderisinde Polygon, 2022 için üç büyük gelişmeyi duyururken, 2021 yılının önemli gelişmelerini de kullanıcılarına paylaştı. 2021 yılı, altcoinin altı yeni çözüm eklediğini bir yıl oldu. Bunlar; SDK, Avail, Hermez, Nightfall, Miden ve Zero şeklinde yer alıyor.

250 milyon dolarlık bir anlaşmada altcoin, Ağustos 2021’de roll-up platformu Hermez Network ile ortaklığını duyurdu. Hermez, sonunda Polygon ekosistemine entegre edildi ve Polygon Hermez adı altında Polygon’un çözümlerinin bir bileşeni durumuna geldi.

Aynı şekilde Kasım ayında, STARK tabanlı, EVM uyumlu bir toplama olan Polygon Miden doğdu. Polygon Miden’in birincil bileşeni, STARK tabanlı sanal makine olan Miden VM, EVM (Ethereum Sanal Makinesi) dahil olmak üzere keyfi mantık ve işlemleri etkinleştirmede ZK toplamalarının zorluğunu çözmeyi amaçlıyor.

Katman 2 platformuna göre, 2022, Polygon Hermez ve Polygon Miden’in sırasıyla ikinci ve üçüncü çeyreklerde halka açık test ağlarını başlattığını görecek. Son olarak Aralık 2021’in ortalarında, Opera tarayıcısı, platforma milyonlarca yeni kullanıcı getirebilecek bir ortaklık olan Polygon ile entegrasyonunu duyurmuştu.

Entegrasyon, Opera kullanıcılarına Polygon ağının 3.000’den fazla dApps’sine tarayıcı içi erişim sağlaması planlandı. Sushiswap, Curve ve Aave gibi en popüler dApp’lerden bazıları ve Decentraland, OpenSea, Sandbox ve Decentral Games gibi blockchain oyunları ve NFT platformları yer alacak.

2022’nin ilk çeyreğinde Opera, Polygon blockchaini Web3’e hazır tarayıcısına ve Android için yerleşik kripto cüzdanına dahil edecek.

Polygon’un Ethereum’a benzer yakma mekanizması fiyatı etkileyecek mi?

Son olarak, EIP-1559 yükseltmesinin 2022’de ilerleme kaydetmesi amaçlanıyor. Altcoin ayrıca Ethereum’a benzer bir yakma mekanizması başlattığını topluluğa duyurdu. MATIC, Aralık ayında bir test ağı sürümü ile ağında MATIC tokenlerinin yakılmasını ve daha iyi ücret görünürlüğünü sağlayacak EIP-1559 yükseltmelerini başlatmıştı. Elde edilen verilere göre, blockchainin yerel tokeni MATIC, yazım sırasında 2,44 dolardan işlem görüyor ve en büyük 14. kripto para birimi arasında yer alıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin