bitcoin

Piyasalarda son durum: Bitcoin SEC davasının ortasında belirsizliğini koruyor, Ripple (XRP) 0,52 dolara düştü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

SEC ve kripto para piyasaları arasındaki savaş devam ederken Bitcoin belirsiz bir durumda bulunuyor. Kripto para piyasası son 24 saat içinde çoğunlukla kırmızı renkte işlem gördü ve Bitcoin’in fiyatı 26.500 dolar civarında kaldı. BNB gün içinde yüzde 6 değer kaybetti ki SEC’in Binance’e karşı açtığı dava göz önüne alındığında bu oldukça beklenen bir durum.

Bitcoin’in fiyatı 26,500 dolarda sallanıyor

Toparlanma çabalarına rağmen Bitcoin’in fiyatı 26.500 dolar seviyesinde nispeten istikrarsız seyretmeye devam ediyor. Kripto para birimi gün içinde yüzde 1,6 düşüşle işlem görüyor ve 27 bin dolar seviyesini geri alamadı.

Bitcoin
Kaynak: TradingView

Bununla birlikte, SEC’in hem Binance hem de Coinbase’e dava açtığı haberi çıktığında iki gün önce 25.300 dolar civarında düşük seviyelerden toparlandı. Komisyon, Binance US’in varlıklarının dondurulmasını talep edecek ve Changpeng Zhao için bir celp çıkaracak kadar ileri gitti.

Ripple’ın XRP’si tek istisna

Tüm büyük kripto para birimleri son yedi gündür kırmızı renkte işlem görüyor, bunun tek istisnası ise Ripple’ın yüzde 3,3 yeşil renkte olan XRP’si. Ancak, geçtiğimiz 24 saat boyunca piyasa XRP’yi de boş geçmedi.

Kaynak: Quantify Crypto

Yukarıdaki ısı haritasında görüldüğü gibi, tüm kripto para piyasası kırmızı renkte işlem görüyor. Bazıları diğerlerinden daha iyi performans gösterirken Ripple, SHIB, OKB ve TRX en az kaybedenler oldu. Öte yandan, SOL en kötü performans gösteren kripto para birimi olarak görünürken onu BNB takip ediyor.

İlk 100’e yakınlaştırma yapıldığında, çok az sayıda tokenın kazanç grafiği çizdiği ve bunların da minimum düzeyde olduğu görülüyor. Örneğin, yalnızca STX, XDC ve CSPR sırasıyla yüzde 3,7, yüzde 2 ve yüzde 1 artışla yeşil renkte işlem görüyor.

KAVA, son 24 saatte neredeyse yüzde 20 düşüşle bugünün en kötü performans gösteren şirketi olurken onu yüzde 9 civarında değer kaybeden Algorand’ın ALGO’su takip ediyor. Her halükarda, SEC dünyanın en büyük borsaları olan Binance ve Coinbase’e karşı yasal işlem başlattığı için piyasa şu anda zorlu bir durumda bulunuyor. Her iki şirket de savunmada ve davalarla mücadele edeceklerini iddia ettiler.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin