Piyasa kan gölüne dönerken, Bitcoin balinaları dur durak bilmiyor!

Piyasa kan gölüne dönerken, Bitcoin balinaları dur durak bilmiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Çarşamba gününden bu yana kripto piyasasında düşüş yaşanıyor. Bu düşüşün normal olmaması insanları daha çok tedirgin ediyor. 3 güne girmemize rağmen düşüş olması çok rastlanan bir durum değil. Peş peşe düşüşler genellikle ayı piyasasında yaşanıyor. Gerçi hala ayı piyasasında olmadığımızı iddia edenler olacaktır. Bu düşüşlerin gerçekleşmesinde Bitcoin balinaları ise varlık artırmanın peşinde.

BTC fiyatı, dört ayın en düşük seviyesine gelmiş durumda. 42.000 doların altına düşerek son zamanların en büyük geri çekilmesine sahne oldu. Bireysel alıcının panik satışı yaptığı görülüyor. Bu da piyasa hissiyatı kırmızıya çeviriyor. Korku ve açgözlülük endeksi ise tüm bunları kanıtlar nitelikte. Yüzde 18 ile aşırı korkunun oluştuğunu görebiliyoruz.

Piyasa analistleri, 40 bin dolar civarında bir fiyat dibi öngörüyor., Ancak Bitcoin balinaları piyasadaki kan banyosunun ortasında daha fazla BTC alımı yapmaya hevesli. 40K bölgesini beklemeyen balinalar kademeli şekilde alım gerçekleştiriyor.

Bitcoin balinaları, alım yaparak varlıklarını artırdı

Bitcoin balinaları, alım yaparak varlıklarını artırdı

Kan gölüne dönen piyasa balinaların işine yarıyor. Dip seviyelerden varlık toplamak için iyi fırsat. Kimi korku ile satış yaparken, kimi de bu seviyelerden alımlarını gerçekleştiriyor. Bitinfocharts, Bitcoin zenginleri listesindeki en iyi 100 adrese dikkat çekti. Sadece üç adresin bugün net varlıklarını 1.000 BTC’den fazla artırdı.

Bitcoin balinaları, yaşanan oynaklık içinde portföy artırımını tercih ediyor. Öte yandan piyasanın ne olduğu tartışılmaya devam ediyor. Kimine göre ayı kimine göre boğanın düzeltmesi. Ancak tek gerçek ayıların daha aktif olduğu bir zaman dilimindeyiz.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin