featured
Pitch Investors

Pitch Investors Live, PITCH Token Satışının başladığını duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2UP Technology, Inc bugün Pitch Investors Live platformu için PITCH tokeni oluşturulduğunu duyurdu. 2UP Technology, “Pitch Investors Live” akıllı telefon uygulamasını geliştirdi ve şimdi “PITCH” adında ERC-20 tokenleri çıkardı. PITCH, Pitch Investors Live yazılım platformundan hizmet satın almanın temel araçlarından biri olacaktır. Token satışı 28 Şubat’ta halka açılacak ve şu anda ön satışını (pre-sale) tamamlıyor.

 

Kurucu ve CEO Matthew Lally, “Token satışlarının çoğunun aksine, 2UP Technology Inc, yıllardır geliştirdiğimiz gerçek bir ürüne sahip” dedi. “İlk yatırımdan bu yana bir çekirdek bir geliştirme ekibi kurduk ve muhteşem bir ürün oluşturduk. PITCH token satışını başlattığımız için heyecanlıyız.”

PITCH Investors Live Platform, bir iOS uygulamasından erişilebilen bir yazılım ürünüdür ve kısa bir zaman sonra web tarayıcılarından ve Android cihazlardan da erişilebilecektir. Girişimcilerin, ürün veya işlerinin kısa özetleri oluşturmalarına olanak tanır; akredite olan yatırımcılar / uzmanlar ve kullanıcılar daha sonra, ilgi duydukları ürünleri bulmak için kolayca araştırma yapabilirler. “Bir sonraki adım, akredite yatırımcı / potansiyel token alıcısı girişimciyi platform aracılığıyla canlı tutmaya davet ediyor. Bu canlı tartışma sırasında bu uygulamanın diğer kullanıcıları kitle üyeleri olarak izleyebilir ve sunum projesinde token satın alabilirsiniz “diyor Lally.

Pitch Investors Live, Ethereum tabanlı bir token satışı kullanarak sınırlı bir süre içinde “PITCH” adlı ERC-20 tokenlerini yayınlayacak. PITCH Tokenleri, ağ üzerindeki hizmetler için bir ödeme mekanizması ve platformda yer alan projeleri araştırmak için zaman ayırdıkları akredite yatırımcılara ve işletme uzmanlarına ekonomik katkı amacıyla kullanılır. ” Sadece eğitim ve eğlenceyi bir arada olduğu çok önemli ve yeni bir endüstri olan eğlenirken öğrenmeyi (edu-tainment) sunmakla kalmıyor aynı zamanda yenilikçi projelerin nasıl denetlendiğini ve finanse edildiğini konusunda devrim yapıyoruz” diyen kurucu ortak Jonathan Foltz, “Amacımız girişimciler ile yatırımcıları canlı olarak bir araya getiren küresel bir platform kurmak”.

PITCH whitepaper’ın tam sürümünün yanı sıra, token satışının tüm ayrıntıları web sitesinde görülebilir.

 

PITCH Token Dağıtımı

Toplam Token Miktarı: 1,618,000,000 PITCH

Satılan Token Miktarı: Toplam arzın % 20’si

Şirket İsmi: 2UP Technology, Inc

Şirketin Web Sitesi:  tokens.pitch.ventures

Şirket Yetkilisi: Matt Lally or Jonathan Foltz  Email:  [email protected]

Basın ile İlgili Sorular: Alice Hlidkova   Email: [email protected]


Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin