Popüler oyun tokeni piyasa düşüşüne karşı koyamadı! Düşüş nereye kadar devam edecek?
Popüler oyun tokeni piyasa düşüşüne karşı koyamadı! Düşüş nereye kadar devam edecek?

Popüler oyun tokeni piyasa düşüşüne karşı koyamadı! Düşüş nereye kadar devam edecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler oyun tokeni bugünlerde düşüşle mücadele ediyor. Axie Infinity, 73,62 dolardan daha uzak bir seviyede işlem görüyor. Mevcut kripto piyasası göz önüne alındığı zaman satış baskısıyla birlikte piyasa değerinin yüzde 20’sini kaybedebilir.

Axie Infinity (AXS), bugün yaşanan piyasa çöküşünden etkileniyor. AXS tokeni ayrıca 73,62 dolar seviyesinde yaşadığı kırılmanın ardından fiyat önemli bir satış baskısıyla karşılaşabilir. Önümüzdeki günlerde 60 dolar bandına çekilirse mevcut fiyatından %20 kayba denk gelir. AXS için 50 dolarlık bir çıkış boğalar için bir sonraki oyun gibi görünüyor, ancak piyasalar düzeltme modunda olduğu için bu yeterli olmayabilir.

Axie Infinity boğaları devreye girer mi?

Axie Infinity, boğaları 73,62 doların üzerinde yakaladı ancak keskin bir açılış düşüşüyle destek fiyatı kırıldı. Haftasonuna girerken, küresel piyasa hissiyatı bugün iyi bir ruh halinde görünmüyor. Bu, hafta sonu boyunca oyun tokenini fiyatı daha fazla düşebilir.

AXS fiyatının yakınında, Axie Infinity kayıplarını içerebilecek birkaç teknik destek seviyesi bulunuyor. İlk artış 60,36 dolar, 12 Ağustos’tan itibaren en düşük seviye ve 2021’in son çeyreği boyunca yukarıda ve aşağıda bazı önemli hareketlere maruz kaldı. Bu gerçekleşmezse, 50 dolara doğru 10 dolar daha kaybedilebilir. Destek seviyesinde ise tekrar alıcıların ilgisiyle karşılaşabilir.

AXS günlük grafik

AXS/USD daily chart

Piyasalar, hafta sonu için yola çıkmadan önce gidişatı tersine çevirmek için yeni bir girişimde bulunabilir ve bazı kazançlar elde etmeye çalışabilir. Oyun tokenine ilgi artar ve boğalar devreye girerse AXS fiyatı 73,62 doların üzerine çıkar ve kırmızı azalan trend çizgisinin yakınını test ederek 85,22 doların üzerinde olası bir kırılma ile şu anki düşüş trendini geçersiz kılar.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin