featured

OP boğaları yükseliş rallisini devam ettirmeye kararlı! İşte bu duygunun arkasındaki nedenler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan OP, iyi bir yükseliş ivmesi kazandı. Son derece değişken Web3.0 ekosisteminde sürekli veya uzun vadeli ralliyi körükleyebilecek bir yükseliş hissi elde etmek günümüzde oldukça çok zor. Bu gerçeğe rağmen OP, son 24 saat içinde %0,61 oranında değer kazanırken son 1 haftada ise %16,67 oranında bir yükseliş kaydetti. Altcoin, bu yazının yazıldığı sırada 2,82 dolar civarında işlem görüyor.

Şu anda fiyatın yükselişinin arkasındaki en büyük neden, Coinbase Exchange’in kendi Layer-2 protokolü olan Base ile olan ilişkisidir. Coinbase, Base’in ikinci protokolünün yüksek performansına ek güven veren bir açıklama olarak Optimism Stack kullanılarak oluşturulduğunu söyledi.

Layer-2 ağları arasındaki yarış düzensiz bir hızla büyüyor. Polygon ve Arbitrum zorlu rakipler olarak bilinirken Optimism, büyümesi için uzun vadede kendi başarısına bir ölçüt hâline gelebilecek büyük bir müttefik edindi.

OP altcoin grafik

Bir dizi kuruluş, Base L2 ağını entegre edeceklerini zaten onayladı. Bunlar, Dune Analytics ve Animoca Brands’i içerir. Ancak bunlarla da sınırlı değildir. Bu firmaların vurgulanan korelasyona dayalı daha geniş etkisi, altcoin’inin büyümesini daha da hızlandıracaktır.

Yükseliş devam edebilir

Artan ekosistem sayısı ve benimseme oranları arasında, Optimism protokolünün üyeleri de önümüzdeki ETHDenver 2023 Konferansında bazılarının gösteriş yapmasını bekliyor.

Beklenti, bazı yeni protokol yükseltmelerinin veya Layer-2 ağının alt satırına katkıda bulunmaya yardımcı olacak ek ortaklıkların duyurulmasıdır. OP, bu yıla istikrarlı bir fiyat artışı trendi ile oldukça iyi başladı.

Protokol artık, henüz piyasaya sürülmemiş rakip Shibarium da dahil olmak üzere doğru ittifaklar kuran yüksek performanslı bir protokol olarak adlandırılıyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin