Kendi NFT’nizi oluşturabileceğiniz ve satabileceğiniz 10 platform
Kendi NFT’nizi oluşturabileceğiniz ve satabileceğiniz 10 platform

Kendi NFT’nizi oluşturabileceğiniz ve satabileceğiniz 10 platform

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto paralar, dünyaya potansiyelini gösterdi ve çok gizli, düşük profilli bir dijital para birimi olmaktan dijital çağın ekonomisini şekillendirmeye kadar piyasada önemli bir role sahip olduklarını kanıtladılar.

Kripto para piyasaları sağlam bir büyüme potansiyeline sahip, Ancak NFT’ler, son 1 yıl içinde kendi yolunu çizen bir sektör haline geldi. NFT’lerin hızlı benimsenmesiyle insanların, bir NFT platformu oluşturmaya veya özel NFT’lere sahip olmaya olan ilgisi artmaya başladı.

NFT, sanatçılar ve diğer birçok profesyonel için eserlerini NFT olarak sergilemeleri veya basmaları için bir yol oluşturdu. Bu, insanların NFT’lerini madencilik üzerinde çalışmaya başladığı kripto çağında çok iyi bir fırsat olabilir. NFT basma istatistikleri büyüyor ve NFT pazar yerlerinin bağımlılıkları da artıyor. Başlangıçta ve büyüme döneminde pazarda çok az NFT pazarı vardı, ancak şimdi birçok alternatifin olduğu görülüyor.

1. OpenSea

OpenSea, tüm NFT pazar yerlerinin en iyisi olarak biliniyor. Ticaret hacminden piyasa değerine kadar her şey mükemmel bir şekilde devam ediyor ve kendi başına bir piyasa oluşturmuş durumda. Son anketlere göre yaklaşık 13 milyar net değere sahip olan alanda önemli bir büyüme gösteren tek NFT pazarı oldu. OpenSea, NFT’leri basmak için en iyi platformlardan biridir. Bu da NFT’lerinizi listelediğinizde teklif alma şansınızın artmasını sağlar.

2. Rarible

Rarible, burada bir varlığın basılmasının çok uyarlanabilir olduğu alandaki en iyi NFT pazarlarından biridir. Rarible’ın bir diğer önemli avantajı, platformun kullanıcı ara yüzüdür. Çok güvenilir hizmetler sunmakla daha çok ilgilenir ve bir NFT’yi basmak için daha verimli olan topluluk odaklı bir platformdur. NFT geliştiricileri için Rarible’da sunulan telif hakkı da değerine değer katıyor. Rarible geçtiğimiz günlerde 14 milyon dolarlık bir finansman fonu topladı.

3. Foundation

Foundation, farklı NFT türlerinin çok gölgeli bir koleksiyonudur. Platform, Ethereum blok zinciri ağını destekler ve üzerine kuruludur. Bu, onu tüm Ethereum Sanal Makine Destekli blok zincirleriyle güvenilir ve uyumlu hale getirir. Ethereum tabanlı NFT’ler ayrıca çeşitli pazarlarda listelenebilir. Fpundation’un NFT basmak için en iyi yerlerden biri olmasının nedeni, daha kolay basım süreci ve hizmet ödemelerindeki fizibilitedir.

4. Nifty gateway

Nifty gateway, sürekli olarak Minting NFT’lerine listelemeden daha fazla odaklanan seçkin NFT pazarlarından biridir. Nifty, PAK adlı bir içerik oluşturucunun yaklaşık 91.8 milyon USD’si olan en pahalı NFT paketini satma rekoruna sahip. Nifty gateway, NFT’leri basmak, NFT pazarında büyük ticaretle ilgili makaleler veya her şey çok hızlı bir şekilde trend olduğu için hızlıca  ilgi odağı olabilecek bir platform

5. Axie Infinity Market

Axie Infinity, oyun platformunun varlıklarının burada varlık olarak basılabileceği, oyun varlığı tabanlı bir NFT pazarıdır. Ancak bunun ilk 10 pazaryeri çatısı altında olmasının nedeni pazarda gösterdiği verimliliktir. Oyun kategorilerinde en pahalı NFT pazarlarından biri olduğu iddia ediliyor ve aynı zamanda kripto dünyasındaki insanlar arasında çok büyük bir popülerliğe sahip. Görülen piyasa değeri milyarlarca dolar civarında. Bu, yalnızca oyun ekosisteminde çok güçlü bir temele sahip milyarlara ulaşan en iyi NFT pazar yerlerinden biridir.

6. NBA Top Shots

NBA Top Shots Market, piyasadaki en iyi NFT satışlarından birini yapan spor tabanlı bir NFT pazarıdır. Bu, Basketbol için özel bir pazar yeridir ve spor kuruluşunda yaptığı ticaret harikadır. NBA Top Shot’un farklı bir seti vardır ve herhangi bir doğrudan geliştirici NFT basımına izin vermese de, kullanıcıların alıp satmasına izin verir. Varlıkların değeri çok iyi ve çok muhteşem bir büyüme gösteriyorlar. Piyasa değeri olarak neredeyse 1,9 milyar olan milyar dolarlık bir pazardır.

7. Decentraland

Decentraland, sanal dünya teknolojilerinde devrimdir. Teknik kaplama olarak NFT ile sanal bir topluluk oluşturmada gerçek olanı geliştirme fikri, pazarda gerçekten büyük bir fark yarattı. Merkezsiz bölgede sanal NFT’lerin basılması kesinlikle kripto çağında fütürist bir yaklaşım olacaktır. META dünyaları mümkün olan her şekilde onların dikkatini çekiyor.

8. SuperRare

SuperRare aynı zamanda NFT satışlarıyla yaklaşık 2 milyon dolar kazanan popüler NFT Pazar yerlerinden biridir. Listeye girmesinin nedeni, en iyi yakınsama yeteneği ve NFT’lerin basımı ve listelenmesi üzerindeki fizibilitesidir. İçerik oluşturucular, burada daha fazla avantaa saihp olacak gibi.

9. Binance NFT

Binance NFT, büyük bir pazarı paylaştığı için önümüzdeki günlerde fark yaratabilecek potansiyel NFT pazarı olarak değerlendirilebilir. Platform, kripto çağının en iyi blok zinciri ağlarından biri ile desteklenmektedir. Binance NFT pazarı, çeşitli para basma seçenekleri sunar ve uyumluluğu geliştirmek için EVM’yi destekler. Dolayısıyla, fütürist bir şekilde düşünüyorsanız, Binance NFT sizin için en uygun olanı olacaktır.

10. BakerySwap

Bakery Swap (şimdiki değeri) aynı zamanda hatırı sayılır bir NFT pazarı, dolaşımdaki arz olarak 195 milyon dolardan fazla önemli bir pazar olan BakerySwap, kripto piyasasında bir NFT basımı için hâlâ güvenilir ve en iyi NFT pazarları arasında görülüyor.

finextra


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin