featured

Nasdaq, ikinci çeyrekte kripto saklama hizmeti sunacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bloomberg’in Cuma günü bildirdiğine göre Nasdaq (NDAQ), kripto saklama hizmetlerini ikinci çeyreğin sonuna kadar piyasaya sürmeyi hedefliyor. Borsa operatörünün kıdemli başkan yardımcısı ve dijital varlıklar başkanı Ira Auerbach, firmanın gerekli altyapı ve düzenleyici onayı almak için çalıştığını söyledi. 

Nasdaq, saklama hizmetini denetleyecek sınırlı amaçlı bir güven şirketi sözleşmesi için New York Mali Hizmetler Departmanına (NYDFS) başvurdu.

Nasdaq, kurumsal kripto yatırımcılarından gelen talebe cevap vermeye çalışırken geçen Eylül ayında niyetini açıkladı. Nasdaq gibi geleneksel finans şirketleri, son aylarda kapılarını kapatan daha kripto-merkezli firmaların bıraktığı boşluğu doldurmaya çalışıyor. 

Nasdaq’tan haftanın son iş gününde sürpriz açıklama

Teknolojinin dev bosası Nasdaq, kripto piyasasını yakından ilgilendiren bir gelişmeyi paylaştı. Nasdaq Digital Assets başkanı Ira Auerbach’a göre borsasının, önümüzdeki çeyrekte yeni bir kripto saklama teklifinin başlatacağını öngörüyor.

Nasdaq, FTX gibi kripto sektöründeki iflasların bıraktığı boşluğu haziran sonuna kadar dijital varlıklar için saklama hizmetleri sunmayı hedefliyor . Bloomberg’in 24 Mart’ta bildirdiğine göre Nasdaq, New York Finansal Hizmetler Departmanı ile sınırlı amaçlı bir güven şirketi sözleşmesi için başvurdu.

Nasdaq borsasının yaptığı hamle, kripto iştahı güçlü kalırsa, ana akım kripto para biriminin benimsenmesi için olumlu bir sinyal olabilir. Paris’teki Blockchain Haftası Zirvesi sırasında Nasdaq Digital Assets’in kıdemli başkan yardımcısı ve başkanı Ira Auerbach, müjdeyi paylaştı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin