Mt Gox'a karşı sivil rehabilitasyon iddiaları için başvurular zorlaşıyor

Mt Gox’a karşı sivil rehabilitasyon iddiaları için son başvuru tarihi yaklaşıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Mt Gox’a karşı sivil rehabilitasyon iddiaları için son başvuru tarihi yaklaşıyor. Pek çok kişi panik yapmaya başlıyor, bazıları da 22 Ekim’e kadar başvurularını yapabilmek için Japonya’ya uçuşlar düşünüyor.

Mt Gox şu anda yaklaşık 127.000 alacaklıya karşı sorumlu

Mt Gox şu anda yaklaşık 127.000 alacaklıya karşı sorumlu. Borsanın ilk kullanıcıları, Şubat 2014’te 500 milyon dolarlık kesintinin ardından, 2015 yılında iflas talepleri için dava açmak zorunda kaldılar.

Alacaklıların daha sonra bir yıldan fazla bir süre önce sivil rehabilitasyon davası için tekrar başvurmaları istendi. O zamandan beri pek çoğu artık girişlere veya çevrimiçi hesaplara erişemiyor ve bu süreç daha da karmaşık hale geldi.

Mt Gox’a karşı sivil rehabilitasyon iddiaları için başvurular zorlaşıyor

Davacılar artık başvuruları [email protected]  e-posta adresine e-postayla gönderemez. Bu nedenle çoğu kişi son başvuru tarihini kaçırmamak için posta yoluyla hak iddialarına yönelik taleplerini göndermek veya doğrudan ofislere giderek başvuru yapmak zorunda.

Kraken kullanıcıları, kendi ödemelerini doğrudan borsa yoluyla talep etme şansına sahip olabilir.  Kraken müşterileri için ödeme desteği sağlamak adına Rehabilitasyon Trustee ile çalışıyor. Kraken, 5 Ekim 2018’de Kraken’in gelecekteki desteği konusunda Rehabilitasyon Trustee ile bir mutabakat anlaşması imzaladı. Ancak Kraken’in desteğinin ayrıntıları henüz belirlenmedi.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin