Milyarder girişimci Bill Gates kripto para birimleri hakkında konuştu
Milyarder girişimci Bill Gates kripto para birimleri hakkında konuştu

Milyarder girişimci Bill Gates kripto para birimleri hakkında konuştu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Microsoft kurucu ortağı ve hayırsever Bill Gates, kripto para birimleri ve dijital varlıklar konusunda tarafsız bir duruş sergiliyor. Gates, Microsoft için ödemelerde geleceğin dijital para birimleriyle ilgili önemli hamleler görebileceğini tahmin etti.

Gelecekte Microsoft kripto para alanına girebilir mi?

Teknoloji kralı, Microsoft’un geleceği olduğunu söylediği dijital para biçiminin, işlemlerin tersine çevrilmesini ve görünürlüğü mümkün kılması gerektiğini söyledi.

Bill Gates, geçen yıl doğum günü hediyesi olarak 1 Bitcoin aldığını ve hızla elden çıkardığını söyleyerek kripto yatırımı olmadığını açıkladı. 65 yaşındaki milyarder, buna rağmen tarafsız kaldı ve kripto konusunda daha iyimser.

“Bitcoin sahibi değilim. Bitcoin’i short’lamam; Tarafsız bir görüşe sahibim.”

Ayrıca, bir noktada dijital para birimlerinin ana ödeme yöntemi olacağına inandığını söyledi. Gates Vakfı’nın da işlemlerin maliyetlerini azaltan bu tür ödeme seçeneklerini aktif olarak araştırdığını belirtti. Bill Gates, ne olursa olsun Bitcoin ile bahsettiği dijital ödeme formu arasında birkaç fark olduğunu belirtti.

“Tahminde bulunmak zor”

Ayrıca mevcut çılgınlığa bağlı olarak herhangi bir Bitcoin fiyatını tahmin edemeyeceğini ve dalgalanmaya devam edip etmeyeceğini de söyleyemeyeceğini ifade etti.

Hayırsever, BTC’nin yalnızca yasa dışı faaliyetler için kullanıldığını açıkça iddia etmese de, daha önce kripto paranın insanların hayatına “oldukça doğrudan bir şekilde” zarar verdiğini çünkü kötü aktörlerin karaborsada isimsiz olarak işlem yapmasını sağladığını söylemişti.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin