featured

Mike Novogratz, kripto piyasası ve Do Kwon hakkındaki son görüşlerini paylaştı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Novogratz, kripto piyasasındaki mevcut enerjinin, hisse senedi veya tahvil piyasalarındaki enerjinin gerisinde kaldığını belirtti. Ayrıca bunun nedenini de açıkladı.

Galaxy Digital’in Kurucusu ve CEO’su Mike Novogratz, birçok zorunlu satıcının sektörden ayrılması nedeniyle kripto para birimlerinin hareketlerinin daha esnek olduğunu düşünüyor.

Ayrıca piyasanın, Do Kwon ve sayısız hukuk otoritesiyle olan sorunları hakkında konuştu. Novogratz, Güney Kore’nin sorunlarla başa çıkabileceğini umuyor ve onu son derece zeki bir birey olarak nitelendiriyor.

Kripto paralar, hisse senedi piyasasının enerjisinden yoksun

Amerikalı milyarder ve önde gelen kripto destekçisi Mike Novogratz, Bloomberg’e verdiği bir röportajda, dijital varlık sektörünün dinamiğinin son birkaç hafta içinde azaldığını belirtti. Ona göre, şu anda daha az alıcı ve daha az satıcı mevcut. Novogratz bu konuda şu sözleri söyledi:

Birkaç alıcının ve birkaç satıcının olduğu bu garip dengedeyiz. Kripto para piyasasında, hisse senedi veya tahvil piyasasında gördüğünüz o enerji yok, değil mi?

Novogratz, Federal Rezerv’in sıkılaştırma politikalarını durdurduğunda kripto piyasasının yükseleceğine inanıyor. Bir hafta önce ABD merkez bankası, ülkedeki dörtnala yükselen enflasyonla mücadele etmek amacıyla gösterge faiz oranını 75 baz puan daha artırdı.

Mike Novogratz

Ayrıca Galaxy Digital’in patronu, şirketinin mevcut makroekonomik durum nedeniyle gelecekteki işe alımları yavaşlatacağını açıkladı. Çok sayıda kripto hedge fonunun türbülanstan sağ çıkamayacağını ve yıl sonundan önce operasyonları durduracağını tahmin etti.

Do Kwon sorunları hakkında

Novogratz, Terra’nın yerel token’ı olan LUNA’nın en keskin savunucuları arasındaydı. Bu yılın başlarında, token’ın logosunu omzuna dövme yaptırarak kendisini “deli” olarak nitelendirdi.

Bununla birlikte, token’ın çöküşü ile duruşunu yeniden düşünmesine neden oldu. LUNA’nın neredeyse sıfıra düşmesinden günler sonra Novogratz şunları söyledi:

Dövmem, girişim yatırımının alçakgönüllülük gerektirdiğini sürekli hatırlatacak.

Ancak, kazadan sonra Güney Kore’den ayrılan ve nerede olduğu bilinmeyen Terraform Labs’ın Kurucu Ortağı Do Kwon’a karşı olumlu olmaya devam ediyor. 31 yaşındaki geliştirici, büyük yatırımcıların kayıplarından sorumlu tutuldu. Bu yüzden birkaç kurum onu ​​aramaya başladı.

Bu haftanın başlarında, Uluslararası Kriminal Polis Teşkilatı (Interpol) de ava katılarak onun için kırmızı bülten çıkardı. Kısa bir süre sonra Do Kwon, “saklanmak için sıfır çaba sarf ettiğini” tweetledi ve düzenli olarak yürüyüşlere çıkıp alışveriş merkezlerini ziyaret etti.

Novogratz, Güney Koreli’nin tanıştığı en zeki insanlardan biri olduğunu söyledi ve kendisine hukuk meselelerinde başarılar diledi.

CryptoPotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin