MicroStrategy yeni bir Bitcoin alımı daha yaptı

MicroStrategy yeni bir Bitcoin alımı daha yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’i kurumsal olarak toplayan dev şirket MicroStrategy yeni alıma daha imza attı. Neredeyse yarım milyar doları bulan bir alım gerçekleşti. 60.000 doların altında yaptığı alımla birlikte portföyüne 7 bin BTC daha eklemiş oldu.

1989 yılında Thomas Spahr, Sanju Bansal ve Michael Saylor üçlemesi tarafından kurulan şirket; bir iş zeka, bulut tabanı ve mobil yazılım hizmeti veriyor. Yaklaşık olarak 3 senedir Bitcoin yatırımlarıyla daha çok tanıdığımız bir şirket olarak karşımıza çıkan MicroStrategy, piyasanın önemli savunucularından.

Şirketin en aktif ismi ise Michael Saylor. Kurumun CEO’luğunu üstlenen Saylor, şirketin stratejisiyle ilgili ve kripto dünyasıyla ilgili yapılanları her platformda paylaşıyor. Son alınan kararla birlikte yeni bir alımın yapılması ise oldukça dikkat çekiciydi.

MicroStrategy, 414,4 milyon dolarlık BTC aldı

Şirketin CEO’su Michael Saylor, yaklaşık olarak 1 saat önce resmi Twitter hesabından BTC alımı hakkında bilgilendirme yaptı. Saylor, portföylerine 7,002 BTC daha eklediklerini takipçileriyle paylaştı. Bitcoin’lerin ortalama değeri ise 59.187 dolar. Şirketin ödediği miktar ise 400 milyon doların üzerinde.

MicroStrategy daha önceki alımları oldukça düşük fiyatlardan yapmıştı. Yani ortalama 30 bin doların altında BTC sahibi olmuştu. CoinGecko tarafından paylaşılan verilere göre ise halk açık şirket olarak en çok BTC bulunduran şirket MicroStrategy.

Cuma günü Nayib Bukele 100 BTC alımı yapmıştı.

26 Kasım Cuma günü Bitcoin’deki ipleri fırsat bilen El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele yeni alım yaptı. 54.000 doların altına kadar sarkan BTC’yi fırsat olarak gören Nayib Bukele, dip seviyelerden Bitcoin toplamıştı.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin