MicroStrategy, 10 milyon dolarlık daha Bitcoin aldığını duyurdu!
MicroStrategy, 10 milyon dolarlık daha Bitcoin aldığını duyurdu!

MicroStrategy, 10 milyon dolarlık daha Bitcoin aldığını duyurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – MicroStrategy şirketinin CEO’su Michael Saylor, 10 milyon dolar karşılığında başka bir Bitcoin yığını satın aldığını duyurdu.

Michael Saylor az önce yayınladığı bir tweet’e göre, şirket olarak 20.817 ortalamayla 10 milyon dolarlık BTC aldığını duyurdu. Piyasadaki düşüşe rağmen Bitcoin hakkındaki stratejilerini değiştirmeyeceğini söyleyen şirket, son alımla birlikte deposunda yaklaşık 4 milyar dolar değerinde 129.699 Bitcoin bulunduruyor.

Düşüşe rağmen alımlar devam ediyor!

Bitcoin fiyatlarındaki keskin düşüşün ardından, şirketin BTC varlıklarının potansiyeli konusunda spekülasyonlar arttı. Ancak Saylor, fiyattaki hareketliliği beklediklerini ve MicroStrategy’nin stratejisinin bununla başa çıkmak için hazır olduğunu açıkladı.

Bu ayın başlarında, CEO Michael Saylor, şirketin BTC zulası üzerinde bir marj çağrısı ile karşı karşıya olduğuna dair söylentileri yalanladı. Şirketin, Bitcoin ile ödemek zorunda olduğu yalnızca 200 milyon dolarlık bir kredisi olduğunu açıkladı. CEO’ya göre, şirket şu anda 10 kat fazla harmanlanmış olduğundan, bunu kolayca yapabilirler.

CNBC ile yapılan bu röportajdan önce Saylor, kredi-değer tutarı %50 seviyesini geçmediği sürece şirketin bir marj çağrısından etkilenmeyeceğine dair güvence verdi.

Bu arada, Bitcoin fiyatı Çarşamba günü erken saatlerde 20.000 dolar işaretinin altında kısa bir performans sergiledi. CoinMarketCap’e göre, lider kripto para birimi son 24 saatte %4,43 düşüşle 20.063 dolardan işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin