MicroStrategy CEO'su Michael Saylor'dan çarpıcı Bitcoin açıklaması
MicroStrategy CEO'su Michael Saylor'dan çarpıcı Bitcoin açıklaması

MicroStrategy CEO’su Michael Saylor’dan çarpıcı Bitcoin açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, Pazartesi günü New York Ekonomi Kulübü üyelerine artan enflasyonun ortasında Bitcoin’in değerlerini açıkladı. Saylor, en önde gelen dijital para birimi BTC’nin, özellikle mevcut koşullar altında enflasyona karşı bir koruma ve bir değer deposu olabileceğini söyledi. Bununla birlikte, çoğu ekonomist, Bitcoin’in enflasyon riskinden korunma ve değer depolamasını sorguluyor ya da bunları benimsemekte yavaş kalıyor. Ayrıca, Bitcoin’in altın ve gayrimenkul gibi geleneksel varlıklardan ziyade yatırım yapmanın daha iyi olduğuna inanıyor.

New York Ekonomi Kulübü Michael Saylor’u karşılıyor

14 Mart’ta New York Ekonomi Kulübü, BTC ve kripto para birimlerinin popülaritesindeki artış hakkında ekonomist grubuna hitap etmek için Michael Saylor’u memnuniyetle karşıladı. Ayrıca tartışma, ABD ekonomisinin ve fiziksel para birimlerinin dijital para birimi ve dijital mülk kullanımından nasıl etkilenebileceğine baktı. Saylor, Bitcoin’in altından ve gayrimenkulden daha iyi olduğunu iddia etti.

Tartışma sırasında Saylor, izleyicilere Bitcoin‘in ne kadar üstün olduğunu açıklayan bir soru yöneltti. Rusya-Ukrayna çatışması gibi jeopolitik krizler durumunda Bitcoin gibi kripto para birimleri altından veya gayrimenkulden daha faydalı olabilir.

“Ya bir savaş olursa ve şu anda Kiev’de veya Moskova’da bir binanız varsa? “Malınız ülkenizin dışında güvenli değilse ve ülkenizde güvenli değilse nereye gidebilirsiniz?”

9 Mart’ta Michael Saylor, dijital varlıklardaki artışın ABD’nin küresel finansal sistem ve teknolojik inovasyondaki liderliğini sürdürmesi için bir fırsat yarattığını tweetledi.

Üstelik Saylor, tarihin kanıtladığı gibi, savaşın BTC’nin benimsenmesini artıracağına her zaman inandı. Altın ve gayrimenkul gibi geleneksel enflasyon riskinden korunma, savaş sırasında başarısız oldu, ancak kripto para birimleri galip geldi. Firması MicroStrategy’nin birçok kez Bitcoin’e yatırım yaptığını söyledi. En son Ocak 2022’de şirket, bir aylık dönemde yaklaşık 25 milyon dolara 660 bitcoin satın aldı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin