featured

Metaverse token’lar hareketlendi! MANA ve SAND yükselişe hazır görünüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki metaverse coin’lerden SAND ve MANA satın alma siparişlerinin artması durumunda yükselişe hazır görünüyor

Decentraland, direnç noktası civarında işlem görmeye devam ediyor. Sandbox, yükseliş devamı olmadan kırılmış gibi görünüyor. Hem MANA hem de SAND, daha da ilerlemek için satın alma siparişlerinde ani bir artış bekliyor.

Decentraland ve The Sandbox, yükseliş eğiliminin eşiğinde görünüyor. Yine de, her iki Metaverse token’ının da yukarı yönlü hareketlerini kesinleştirmeleri için satın alma baskısında bir artışa ihtiyaçları var.

Decentraland direnç testinde

Decentraland, direnç noktasını kırmaya çalışırken dar bir aralıkta konsolide oluyor.

Metaverse oyununun MANA token’ı fiyat hareketinin zaman içinde dar bir alana düştüğünü gördü. Geçtiğimiz hafta MANA, net bir yön belirtmeden çoğunlukla 2,60 dolar ile 2,76 dolar arasında işlem gördü.

metaverse token MANA

Teknik açıdan bakıldığında, ocak ayının sonundan bu yana oluşan simetrik bir üçgen içinde sıkışmış gibi görünüyor. En yüksek salınımlarla birlikte azalan bir trend çizgisi gelişirken, en düşük salınımlarla birlikte yükselen bir trend çizgisi oluştu. Bu devam modeli, 2,70 doların üzerinde belirleyici bir günlük kapanış ile MANA’yı 3,80 dolar seviyesine kadar yükseltebilir.

Yine de Decentraland, yükseliş görünümünü doğrulamak için 2,27 dolar seviyesinin üzerinde işlem yapmaya devam etmeli. Bunu yapmazsa yatırımcılar, ellerinde tuttukları token’ları satmaya başlayabilirler. Eğer, bu kötü ihtimal gerçekleşirse MANA, 2 dolar hatta 1,72 dolar seviyesine kadar gerileyebilir.

Sandbox yükselmeye hazırlanıyor

Sandbox kendisini bir yükseliş dürtüsü için konumlandırıyor olabilir. Ancak yükselmesi için ihtiyaç duyduğu yukarı yönlü baskıdan yoksun.

Sandbox’ın SAND token’ı, kritik bir direnç alanını kırdıktan sonra geçtiğimiz hafta boyunca oldukça durgundu. Altcoin, yükseliş eğilimini korurken 3,30 dolar ile 3,70 dolar arasında konsolide oluyor.

metaverse SAND

SAND, 2021 Kasım ayının ortasından bu yana günlük grafiğinde gelişen azalan bir üçgenden çıkmış gibi görünüyor. Mevcut fiyat seviyeleri etrafındaki satın alma baskısındaki bir artış SAND’ı %68 oranında bir artış ile 5,50 dolara kadar yükseltebilir.

SAND’ın geçtiğimiz haftaki düşük işlem hacmi göz önüne alındığında, Metaverse token’ı yükseliş tezini geçersiz kılmış olabilir. Eğer SAND, 2,81 doların altına düşerse fiyatlar daha da gerileyebilir. Altcoin, kötü senaryonun gerçekleşmesi durumunda 2 dolarda bulunan destek noktasını test edebilir.

Cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin