Japon devi SoftBank, Sandbox için önemli miktarda bir fon topladı
Japon devi SoftBank, Sandbox için önemli miktarda bir fon topladı

Metaverse coinleri Facebook haberiyle yükselişe geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son günlerde adını sıkça duyduğumuz Metaverse kavramıyla birlikte küresel pazarda dengeler değişiyor. Sadece kripto endüstrisini etkilemeyen Metaverse, gerçek ve sanal hayatı birbirine bağlıyor. Facebook’un attığı yeni adım ise Metaverse coinleri olumlu yönde etkiliyor. Artık yeni dünyanın adı Metaverse.

Facebook, teknolojiyi sürekli önden takip ediyor. Gelişen dünyaya ayak uydurmak için kendini yeniliyor. Sanal gerçeklik alanında da önemli bir şirket satın alan Facebook, bu alanda lider olmak istiyor. Hatta adını Metaverse olarak değiştirebileceğini bile duyurdu.

Facebook tarafında bu gelişmeler yaşanırken, altyapısı Metaverse platformuna uygun olarak kripto varlıklar harekete geçti. Bu alanın öncüleri ise; AXS, MANA ve ENJ. Haberin gelmesiyle birlikte Metaverse coinleri artışa geçti. Önümüzdeki dönemde yeni trend Metaverse olursa şaşırmayın.

Kripto dünyasına yeni bir trend mi geliyor?

Dijital dünya, Metaverse kavramıyla meşgul. Pek çok yerde adını duyduğumuz konuyla ilgili, “Ready Player One” filmi izlenebilir. Metaverse olayını gerçekten iyi şekilde anlatıyor. Kripto varlıklara yansıması ise elbette oldu. 

Yatırımcılar Matverse coinleri almak için adeta yarışıyor. Şu an başı MANA çekse de Enjin Coin, Sandbox ve Axie Infinity geri kalmayacak gibi. Henüz yeni gelişim gösteren Star Atlas platformu da zamanla dahil olacak.

MANA, anlık olarak yüzde 56 yükseliş sergiliyor. Geçtiğimiz hafta 0,75 cent civarında olan Decentraland (MANA), bugün itibarıyla 1 doları geçti. Haberi yazdığımız şu sıralarda 1,20 doların üzerinde işlem görüyor.

Bir diğer yükselişe sahne olan varlık ise SAND. MANA gibi geçtiğimiz hafta 1 doların altında olan The Sandbox, bugün %27 yükselişle 1 doları aştı. Engin coin bu grubu geriden takip etse de %12’lik sıçrayış yaptı.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin