featured

Gözde metaverse coin’in boğaları gücü eline aldı! Yüzde 20’lik bir ralli daha kapıda

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki son konsolidasyon aşamasının ortasında, gözde metaverse coin’lerden bir tanesi olan MANA fiyatı düşüş yaşadı ve 0,29 dolar ve 0,2975 dolar seviyelerinde destek buldu. Piyasa katılımcıları belirsizliğini korurken, fiyat hareketi yatay seyretti. Bunun sonucunda fiyat söz konusu destek ile 0,357 dolarda bulunan direnç noktası arasında dar bir aralık oluşturdu. Bu metaverse coin’in aralık içinde hapsolmasının ve büyüme potansiyelini sınırlandırmasının üzerinden üç hafta geçti. Bununla birlikte günlük grafik bu konsolidasyonun sona ereceğine dair işaretler gönderiyor.

Bir yükseliş formasyonunun etkisi altında, MANA fiyatı %20’lik bir artış yaşayabilir. 0,356 dolarda bulunan direnç noktasının reddedilmesi durumunda yükseliş tezi geçersiz kılınacaktır.

MANA için 24 saatlik işlem hacmi, 116,6 milyon dolardır. Bu da %207,99’luk bir artış gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

Çift dipli desen, grafiklerde kolayca tanınır. Model oluşumu sırasında, fiyat yatay destekten toparlandı. Bu da destek noktası üzerinde sürdürülebilirliğine işaret ediyor.

Böylece, kripto pazarındaki son toparlanmayla birlikte MANA fiyatı 31 Aralık’ta destek noktasından toparlandı ve %20 oranında bir artışla 0,356 dolarda bulunan direnç noktasına dokundu. Bu direnç kırılması durumunda MANA fiyatında büyük bir artışın yolunu açacaktır.

metaverse coin MANA grafik

Bu yazının yazıldığı sırada MANA, 0,352 dolar civarında işlem görüyor ve son 24 saatte %7,5’lik bir sıçrama gerçekleştirdi. Mevcut yükseliş mumu, trendin devamı için 0,356 dolarda bulunan boyun çizgisi direncini kırmaya çalışıyor.

Bu nedenle, bahsedilen seviyenin üzerinde bir günlük mum kapanışı, alım baskısını hızlandıracak ve yatırımcılar için bir giriş fırsatları sunacaktır. Sonuç olarak metaverse coin %20 oranında yükselerek 0,425 dolardaki direnç noktasına dokunabilir.

Bununla birlikte fiyat, 0,356 dolar işaretinin üzerine çıkamazsa, fiyat konsolidasyonu birkaç işlem seansı daha uzayacaktır.

Bazı teknik göstergeler

MACD: Sinyal hattının üzerinden geçen MACD çizgisi piyasa katılımcısı için bir satın alma sinyali verir. Ayrıca, bu eğimler arasındaki artan boşluk, piyasada sürekli alım yapıldığını göstermektedir.

DMA’lar: 50 DMA, 0,356 dolar sınırına yaklaşıyor ve bu direncin kırılmasını daha da zorlaştırıyor.

Metaverse coin için mevcut eğilim boğaların lehine iken, volatilite ise düşük. MANA için takip edilmesi gereken direnç noktaları 0,35 dolar ve 0,425 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 0,297 dolar ve 0,23 dolar seviyelerinde bulunmaktadır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin