featured

Gözde metaverse coin, yeniden yatırımcıların radarına girdi! Yüzde 58’lik bir ralli gelebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto pazarındaki son toparlanmanın ardından gözde metaverse coin’lerden olan Sandbox fiyatı, 0,675 dolarda bulunan yerel destek noktasından yükselişe geçti. Ortaya çıkan V şeklindeki model, metaverse coin’in fiyatını %23 oranında artırarak şu anda işlem gördüğü 0,842 dolara yükseltti. Satın alma işlemleri devam ederken metaverse coin’in fiyatı 0,925 dolarda bulunan direnç noktasına dokunabilir. Düzeltme sonucu grafikte ortaya çıkan model, SAND fiyatının uzun soluklu bir ralliye hazır olduğunu gösteriyor.

metaverse coin SAND

0,925 dolardan başlayacak yükseliş hareketi, grafikte fincan ve kulp modelinin tamamlandığı anlamına gelecek. Daha sonraki fiyat hedefi ise 1,5 dolarda olacak. Bu da %58’lik bir rallinin gerçekleşebileceği anlamına geliyor.

SAND için gün içi işlem hacmi, 694,6 milyon dolardır. Bu da %195’lik bir artış gerçekleştiğini gösteriyor.

Sandbox’ın son dört aylık fiyat hareketi, bir fincan ve kulp modeli oluşturdu. Fincan şekli, “U” şeklindeki bir iyileşmeye benzeyen yuvarlak bir tabandan oluşur. Kulp şekli ise fincandan sonra fiyatta aşağı yönlü bir kayma ve ardından modeli doğrulayan boyun çizgisi direncinin kırılmasıyla oluşuyor.

Yukarıda bahsedildiği gibi, metaverse coin’in fiyatı şu anda modelin bir sap oluşumundan geçiyor ve yatırımcılara bir giriş fırsatı oluşturuyor. Bugün, SAND fiyatı %9,2 oranında bir artış kaydederek yükselişe geçtiğini gösterdi.

Sandbox Price

Bu kırılma, satın alma baskısını hızlandırmalı ve fiyatı 0,925 dolarda bulunan direnç noktasına ulaştırmak için %8,5 oranında yükseltmeli. 0,925 dolar seviyesi, mevcut modelin boyun çizgisi direncini oluşturuyor. Bu seviyenin üzerinde günlük bir mum kapanışı gerçekleşmesi, yükseliş eğiliminin yeniden kesin olarak başladığına işaret edecek.

İdeal bir yükseliş senaryosunda, fincan ve kulp modelinin tamamlanması, bir boğa koşusunu tetikleyecek ve SAND fiyatını yeniden 1,5 dolar seviyesine ulaştıracaktır.

Bazı teknik göstergeler

Göreceli Güç Endeksi: Günlük RSI eğimi orta hattan toparlandı. Bu da piyasa duyarlılığının yükseliş eğilimini sürdürdüğünü gösteriyor.

EMA’lar: SAND fiyatındaki son düzeltmenin ortasında, 50 ve 100 günlük EMA seviyelerinde bulunan destek noktaları, ara sıra yaşanan geri çekilmeler sırasında oldukça kritik bir görev gördüklerini kanıtladı.

Gözde metaverse coin, bu yazının yazıldığı sırada 0,84 dolar civarında işlem görüyor ve eğilim boğaların lehine. Volatilite ise düşük.

SAND için takip edilmesi gereken direnç noktaları 0,925 dolar ve 1,03 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 0,8 dolar ve 0,67 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin