Önde gelen metaverse coin %37'ye varan bir boğa koşusu başlatabilir!
Önde gelen metaverse coin %37'ye varan bir boğa koşusu başlatabilir!

Popüler metaverse coin son 7 günde %31 yükseldi! Neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son 24 saat içinde, Sandbox metaverse coin’i SAND, daha geniş pazardaki düşüş eğilimine direndi. Bunun yerine, altcoinin son zamanlardaki yüksek profilli anlaşmaları, traderlar tarafından projenin temellerinin sağlam olduğunun kanıtı olarak görüldü ve bir geri dönüşle sonuçlandı.

27 Ocak işlem gününün sonunda %10.23 artarak 3.38 dolara yükselen metaverse coin, Cuma günü %5.42 artışla 3.57 dolara yükseldi. The Sandbox’ın Snoop Dogg ve Warner Music ile yaptığı anlaşmanın bir sonucu olarak, yatırımcılar SAND varlıklarını artırmayı seçti.

Popüler metaverse coin son 7 günde %31 yükseldi! Neler oluyor?

“Snoop Avatarları” Sandbox’a geliyor

Snoop Dogg, 27 Ocak’ta paylaştığı bir tweet’inde yakında piyasaya sürülecek olan “Snoop Avatarları” NFT koleksiyonunu tanıttı. Rapçi, avatarlarının Sandbox metaverse’nin bir parçası olacağı öne sürdü.

https://twitter.com/SnoopDogg/status/1486473935864492032?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1486473935864492032%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fthenewscrypto.com%2Fthe-sandbox-price-surges-more-than-31-in-last-7-days%2F

Warner Music’in işbirliğiyle Sandbox’ın metaverse’inde bir müzik tema parkı ve performans mekanı inşa edilecek. Oyun projesi, Warner Music sanatçılarının sanal bir ortamda hayranlarıyla etkileşime girebileceklerini ve bunun sonucunda gerçek nakit akışları yaratabileceklerini söyledi.

SAND’ın yüksek profilli bağlantıları, elbette, şirketin yeni müşteriler çekme şansını artırdı. Metaverse coin’i SAND’in evrende ticaret, yönetim ve stake etme aracı olarak hizmet ediyor. Bu nedenle, 27 Ocak’ta kripto para, en üst sıradaki kripto rakiplerinin çoğundan daha iyi performans gösterdi.

Kripto piyasası 22 Ocak ile 28 Ocak arasında yaklaşık 150 milyar dolar değer kazandı. SAND 2.56 dolara düşmesinin ardından hızla yükselerek neredeyse 4 dolara ulaştı ve toparlanma sürecindeki diğer varlıklara katıldı.

thenewscrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin