featured

Gözde meme coin’ler yeni haftada şaşırtıcı hareketler yapabilir! Beklenen ralliler geliyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki son toparlanma hareketlerine rağmen, büyük meme coin’lerin çoğu son iki hafta içinde beklenen performansı gösteremedi. Bununla birlikte, makro haberler meme coin’ler üzerinde fazla bir etki göstermediğinden, ilgili yatırımcılar yakın gelecekte potansiyel hedeflerini belirlemek için bireysel fiyat hareketlerine güvenebilirler.

Dogecoin (DOGE)

Direnç trend çizgisinin etkisi altında, Dogecoin fiyatı yaklaşık altı hafta boyunca istikrarlı bir düzeltmeye tanık oldu ve gözde meme coin 0,0625 dolara kadar düştü. Bununla birlikte, kripto pazarında devam eden toparlanma ile DOGE fiyatı yukarıda belirtilen seviyeden toparlandı ve iki hafta içinde %18 oranında bir artış kaydederek şu anki fiyatı olan 0,07 dolara ulaştı.

meme coin DOGE grafik

Bu toparlanmanın ortasında, DOGE fiyatı direnç noktasından kesin bir çıkış yaparak trendin tersine döneceğinin erken bir işaretini verdi. Eğer meme coin’in fiyatı trend çizgisinin üzerinde kalmayı başarırsa, alıcılar daha fazla ralli için büyük olasılıkla 0,078 dolarda bulunan kritik direnci kıracaklardır.

Shiba Inu (SHIB)

Dogecoin’in fiyat hareketine benzer şekilde, azalan bir trend çizgisi Shiba Inu’yu devam eden düzeltme aşamasına taşıdı ve fiyatın 0,0000967 dolardan bir düşüş yaşamasına sebep oldu. Bununla birlikte, piyasadaki artan satın alma baskısı ile alıcılar, genel trend çizgisini kırmak için daha fazla girişimde bulunuyor.

SHIB son 24 saat içinde %2,89 oranında bir kazanç kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 0,000011 dolar civarında işlem görüyor. Ayrıca bir giriş fırsatı bekleyen yatırımcılar, fiyatın kritik direnci aşmasını beklemelidir. Potansiyel kırılma, gözde meme coin’in fiyatını sırasıyla 0,000012 dolar, 0,000013 dolar ve 0,000014 dolar seviyelerinde bulunan hedeflerine yükseltebilir.

Terra Classic (LUNC)

Son dört ayda LUNC fiyatı, 0,0002 dolarlık satın alma zirvesi ile 0,00012 dolarlık satış zirvesi arasında yatay bir hareket sergiledi. Kripto pazarındaki son toparlanmanın ortasında, LUNC fiyatı iki hafta içinde 0,00012 dolar seviyesinden iki kez toparlandı.

Ayrıca bu iki tersine dönüş, 0,000138 dolarda bir boyun çizgisi direncine sahip bir çift dipli modelin oluşumunu gösterdi. LUNC, son 24 saate %3,4’lük bir yükseliş kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 0,0000136 dolar civarında işlem görüyor.

Satın alımların devam etmesi ile birlikte LUNC fiyatı bu boyun çizgisi direncini kırarak ve %13 oranında bir artışla 0,00015 dolara kadar yükselebilir. Yukarıda belirtilen direnç, bu meme coin’de daha fazla büyümeyi kısıtlayabilecek güçlü bir dirençtir.

Floki (FLOKI)

Günlük grafiğinde FLOKI fiyatının bir tersine dönüş modeli oluşturduğu görülüyor. Meme coin’deki  son düzeltme, fiyat sürdürülebilirliğini daha yüksek seviyelerde kontrol etmeyi amaçlayan bu yükseliş tersine dönüş modelinin bir parçasıydı.

Bu yazının yazıldığı sırada FLOKI, 0,00004 dolar civarında işlem görüyor ve 0,000043 dolarda bulunan direnç noktasına meydan okumak için kademeli olarak yükseliyor. Bu dirençten olası bir kopuş, %55’lik bir rallinin önünü açabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin