featured

Gözde meme coin’ler piyasanın kalanına göre daha hızlı toparlanabilirler mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yatırımcıların yakından takip ettiği meme coin’ler olan DOGE ve SHIB, piyasanın geri kalanına göre daha hızlı toparlama potansiyeline sahip olabilir.

CoinMarketCap verilerine gözde, bazı kripto para birimlerinin boğaları hızlı bir şekilde fiyatı toparlamaya çalışıyor.

meme coin

DOGE

Köpek temalı en gözde meme coin olan DOGE, son 24 saatte %1,34 oranında bir düşüş yaşadı ve diğer altcoin’lerin yaptığı geri dönüşü takip edemedi.

DOGE, günlük grafikte oluşturulan destek noktasının 0,07 dolardan yanlış kırılmasının ardından yatay olarak işlem görmeye devam ediyor. Hacim azaldı. Bu da meme coin’in daha keskin bir hareket amacıyla güç toplaması için daha fazla zamana ihtiyacı olduğu anlamına geliyor.

Bu durumda, önümüzdeki birkaç gün için DOGE fiyatının 0,0850 dolar ile 0,0950 dolar arasında yatay işlem görmesi daha olası senaryodur.

DOGE, bu yazının yazıldığı sırada 0,0879 dolardan işlem görüyor.

SHIB

Bir diğer köpek temalı gözde meme coin olan SHIB, DOGE’den farklı olarak son 24 saatte %1,09 oranında artış kaydetti.

Yaşadığı büyümeye rağmen SHIB, 0,0000110 dolar civarındaki destek noktasına yakın işlem görüyor. Bu da alıcıların hâlâ kısa vadeli büyümeyi başlatmak için yeterli güce sahip olmadığı anlamına geliyor. Satıcıların baskısı devam ederse ve günlük mum 0,000011 dolar civarında kapanırsa, fiyatın yakında 0,000010 dolara düşme olasılığı mevcut.

SHIB, bu yazının yazıldığı sırada 0,00001224 dolardan işlem görüyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin