featured

Gözde meme coin’ler son 10 günün en yüksek seviyelerinde! Yükseliş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’ler olan SHIB ve DOGE yükselişte. SHIB, son on günün en yüksek seviyesine yaklaştı. Bugünkü işlem seansında %15 oranında değer kazandı. Diğer gözde meme coin olan Dogecoin de bugün yeşildi ve fiyat 12 Haziran’dan bu yana en yüksek noktasına ulaştı.

Shiba Inu (SHIB)

SHIB, bu hafta sonunun en düşük seviyelerinden uzaklaşmaya devam ederken bugün bir kez daha yeşil mumlar oluşturdu.

Hafta sonu boyunca meme coin, Ekim 2021’den bu yana en düşük noktası olan 0,00000707 dolara kadar geriledi.

O zamandan beri ise fiyatlar ivme kazandı. Bu ivme sonucunda da fiyat gün içinde 0,000009556 dolarlık zirveye ulaştı.

meme coin SHIB

Bu hareket, 12 Haziran’dan bu yana SHIB token’ının en çok işlem gören meme coin olması ve boğaların önemli bir direnç noktasını yeniden ele geçirmeye çalışmasıyla birlikte gerçekleşti.

Grafiğe bakıldığında tavan noktası, mayıs ayının başından bu yana gerçek bir kırılma görmemiş olan 0,0001135 dolar seviyesi gibi görünüyor.

SHIB token’ını genel olarak yükselişe geçmiş görünüyor. Teknik göstergelerden bir tanesi olan RSI ise, nisandan bu yana en yüksek noktasında bulunuyor.

Dogecoin (DOGE)

Elon Musk, fiyattaki son düşüşlere rağmen Dogecoin’i desteklemeye devam edeceğini belirttiğinden beri, meme coin istikrarlı kazançlar elde etti.

Bu kazançlar sonucunda, DOGE fiyatı bugünkü işlem seansı içinde en yüksek 0,0668 doları gördü. Bu da son 9 gün içinde ulaştığı en yüksek değer.

Genel olarak, fiyatlar cumartesi günü 15 ayın en düşük seviyesi olan 0,0494 dolara kadar geriledi. Şimdi ise bu fiyattan yaklaşık %20 oranında daha yüksek bir fiyattan işlem görüyor.

Bununla birlikte, 14 günlük RSI kilit bir direnç noktasına ulaşmış gibi göründüğü için bu momentuma meydan okunabilir. RSI için kilit direnç noktası 3 Mayıs tarihinden beri kırılamayan 44,50 endeksinde bulunuyor.

Bu seviyenin kırıldığını görürsek, boğaların güçlü hareketleri ile daha hızlı bir yükseliş yaşanabilir.

Bitcoin.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin