featured

MATIC fiyatında yeni bir yükseliş dalgası: Teknik göstergeler yeni ralliye hazır olduğunu gösteriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan MATIC, günlük grafikte düşen bir kama modeli ile yükseliş eğilimi gösteriyor. Bu modelin etkisi altında fiyat son 24 saatte %4,54 oranında bir artış yaşadı. 0,65 dolardan gelecek bir sıçrama altcoin’in fiyatını %20 oranında yükseltebilir.

Yoğun satış baskısı 0,85 dolar seviyesinin reddedilmesine sebep oldu. Bunun ardından fiyat trendi düşüşe döndü. Böylece MATIC fiyatı %22,60 oranında bir düşüşün ardından 0,65 dolara geriledi.

Altcoin, bugün yeniden toparlanmaya başladı ve %4,78 oranında bir iyileşme gösterdi.

MATIC fiyat tahmini:

MATIC fiyatı kısa vadeli düzeltme aşamasını, sabah yıldızı formasyonunun 0,65 dolarda oluşan bir yükseliş dönüşünün sonlanmasıyla bitirdi. Altcoin, gün içi işlem hacmindeki ani artışla birlikte, trendin tersine dönmesi sonucunda 0,7160 dolarda bulunan direnç noktasını zorlayabilir.

Teknik göstergelere gelince, MACD ve RSI göstergeleri devam eden toparlanma rallisini destekliyor. MACD ve sinyal çizgileri, aşağı yönlü histogramların düşmesiyle birlikte bir yükseliş geçişi için hazır. Bu arada RSI göstergesi, yükseliş eğiliminin tersine dönmesine yol açan keskin bir yükseliş gösteriyor. Bu da, altta yatan sağlam bir yükseliş hissiyatını yansıtıyor.

MATIC

Düşen takoz modelinde serbest bırakılan hapsolmuş momentumun, ralliye destek vermesi bekleniyor. Potansiyel bir yeniden testin ardından, MATIC fiyatı önceki yüksek seviye olan 0,85 doları kırabilir.

Öte yandan, altcoin’in 0,65 doların altına düşmesine yol açan erken bir tersine dönüş, piyasa değerini %7,39 oranında düşürerek 0,60 doların test edilmesine sebep olabilir.

CoinPedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin