featured

LUNC fiyatındaki iyileşme hareketleri önümüzdeki hafta da devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2 Aralık’ta LUNC, fiyatını %14 oranında artıran büyük bir gelişmeye tanık oldu. Ancak günün sonunda, satıcılar daha yüksek fiyatları reddetti. Bu da daha yüksek seviyelere doğru giden yolun kesilmesine sebep oldu. Azalan bir trend çizgisindeki bu uzun vadeli ret, fiyatın daha da düşeceğini gösteriyor. Bugün 1,37 dolar civarında işlem gören LUNC, düşüş eğilimini destekliyor.

Teknik göstergelerden günlük RSI, nötr bölgeden geri dönerek yeniden düşüş bölgesine girdi.

Kripto para birimi için gün içi işlem hacmi, 176,35 milyon dolardır. Bu da %30’luk bir kayıp gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

Azalan bir trend çizgisi, son iki ayda Terra Classic fiyatındaki toparlanmayı sınırladı. Bu dinamik dirence yanıt olarak altcoin, son zamanlarda yükseliş momentumunu yenilemeye çalışırken 0,00015 dolarda bulunan kritik destek noktasına düştü. Kripto para piyasasındaki son belirsizliğe rağmen, alıcılar yukarıda bahsedilen destek noktasının üzerinde kalmayı başarıyor.

Böylece, 0,00015 dolar seviyesini temel destek noktası olarak kullanan LUNC fiyatı, günlük zaman grafiğinde dip seviyeden bir toparlanma gösteriyor. Son dört gün içinde kripto para biriminin fiyatı %14 oranında bir artış kaydederek genel trend çizgisini yeniden ziyaret etti.

Hacimdeki kademeli artışla desteklenen bu yukarı yönlü toparlanma, yüksek momentumlu bir ralliye işaret ediyor. Ayrıca Binance’in yakma adresine 6,39 milyar LUNC token gönderen son yakım etkinliği de bu büyümeye katkıda bulundu.

LUNC grafik

Bununla birlikte, LUNC fiyatı şu anda 0,000178 dolar civarında işlem görüyor. Kripto para birimi, 0,000182 dolarda bulunan birleşik direnci ve alçalan trend çizgisini aşmak için bir güç mücadelesi gösteriyor. Fiyat, yukarıda belirtilen seviyesinin altında kalırsa, satış baskısı artmaya devam edecek. Bu da bir düşüşe neden olabilir.

Bu olası düşüş eğilimi, satıcıların 0,00015 dolarda bulunan destek noktasını aşağı yönlü kırmasına yardımcı olabilir. Bu yüzden, bir satın alma fırsatı bekleyen yatırımcılar, genel bir trend çizgisinin kırılmasını beklemelidir.

LUNC için bazı teknik göstergeler

MACD: Hem MACD’de hem de sinyal hattında kademeli bir artış, yatırımcılardan gelen sürekli alım işlemlerine işaret etmektedir.

EMA’lar: 20 günlük EMA seviyesinde bulunan destek noktası, alıcıların direnç noktasının üzerine çıkmasına yardımcı oluyor. Bununla birlikte, kısa süre önce geri kazanılan 20 günlük EMA’nın altına bir düşüş yaşanması durumunda, olumsuz bir hareketle karşı karşıya kalabiliriz.

Genel olarak eğilim ayıların lehine görünürken, volatilite ise orta seviyede.

LUNC fiyatında takip edilmesi gereken direnç noktaları 0,000182 dolar ve 0,0002 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 0,00015 dolar ve 0,000135 dolar seviyelerinde bulunmaktadır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin