Terra Classic fiyatı yeniden öne çıktı: Varlık ilk 30’a girmeyi başardı

LUNA’daki büyük çöküşün ardından hamle geldi: Ekip varlığı toparlamaya çalışıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dün major altcoin büyük bir çöküşe imza atmıştı. Anlık olarak yüzde 20’ye varan çöküş gelmişti. Ciddi bir geri çekilme yaştan LUNA için alım fırsatı doğmuştu. Ancak bu kadar çöküşün arkasında ne olduğu merak konusuydu. Twitter üzerinde günün konularından biri de Terra’nın LUNA’sı olmuştu.

Luna Foundation Guard, yerel UST sabit parası için Bitcoin sabitleyicisini korumak için bazı önemli önlemleri açıklayarak bir kez daha öne çıktı.

Geçen hafta sonu Terra (LUNA) yatırımcıları ve ekosistemlerin tüm katılımcıları için büyük bir kabus oldu. Terra-Luna-UST ekosistemine eşgüdümlü bir saldırı gibi görünen bir olayda, tek bir oyuncu 285 milyon UST’lik devasa bir UST atarak LUNA’da devasa şortlarla sonuçlandı.

Sonuç olarak, LUNA’nın dolaşımdaki arzı tek bir günde yaklaşık 1 milyon artarak 91.357 milyona ulaştı. Böylece, LUNA fiyatı 60 doların altına düşerek yaklaşık %20 oranında düştü. Luna Foundation Guard, son gönderisinde makro koşulların büyük fiyat oynaklığına yol açtı. Bu nedenle gelecekteki olası oynaklığa hazırlanmanın ihtiyatlı olduğunu yazdı.

Luna Vakfı bazı önemli önlemler alıyor

UST sabitini korumak için, LFG Konseyi bazı kilit önlemleri uygulamayı öne çıkardı. UST sabitleyicinin korunmasına yardımcı olmak için OTC ticaret firmalarına 750 milyon dolar değerinde BTC ödünç verin. Piyasa koşulları normalleştikçe BTC biriktirmek için 750 milyon UST ödünç verin.

LFG, tüccarların yukarıdaki iki noktayı gerçekleştirmek için piyasanın her iki tarafında sermaye ticareti yapacaklarını belirtiyor. Bu, piyasa koşulları istikrar kazanmaya devam ederken LFG’nin Bitcoin rezerv havuzunun paritesinin korunmasına yardımcı olacaktır. Lunda Foundation Guard açıklıyor:

“LFG’nin yetkisi uyarınca, LFG , özellikle eski piyasalardaki oynaklık ve makro koşulların belirsizliği altında , $UST sabit ve daha geniş Terra ekonomisinin istikrarını proaktif olarak savunacaktır.”

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin