LUNA, artan takoz sonrası düşüş endişesi mi taşıyor?
LUNA, artan takoz sonrası düşüş endişesi mi taşıyor?

LUNA, Terra’nın 4,5 milyar dolarlık token yakım kararıyla yükselişe geçer mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra (LUNA), Cosmos SDK kullanılarak oluşturulmuş bir blok zinciri ağı. Sabit kripto paraların geliştirilmesinde uzmanlaşmış ve her bir Terra sabit kripto parası, ağın LUNA olarak bilinen yerel tokenine dönüştürülebilir.

4.5 milyar dolar değerinde token büyüme için bir katalizör olarak yanıyor

26 Ekim’de Terra Network, LUNA’nın toplam arzının %9’undan fazlasını yakma planlarını duyurdu.

Ağdaki yükseltme, Terra ağındaki TVL’nin yeni zirvelere ulaşmasına yol açtı. Bununla birlikte, 10 Kasım’da topluluk 88.675 milyon LUNA token yakımı için oy kullandı ve bu da o tarihte 4,5 milyon dolara eşitti.

Terra’nın kurucu ortağı Do Kwon’un öne sürdüğü teklif geçtikten sonra, tokenlerin fiyatı yeni zirvelere yükseldi ve 8 Kasım’da tüm zamanların en yüksek değeri olan 54,77 $’a ulaştı.

Bu oylama, Columbus-t ağ yükseltmesinin Eylül ayı sonlarında ortaya koyduğu ve Terra’nın tokenleri nasıl ve ne zaman yaktığını değiştiren büyük planla örtüştü.

LUNA’yı bir topluluk havuzuna aktarmak yerine, Terra stabil kripto parasını basmak için kullanılan LUNA kalıcı olarak yakılacak.

LUNA, tüm zamanların en yüksek değerine ulaşır mı?

Bu olay, sonuç olarak LUNA tokeninin tüm zamanların en yüksek değerine getirme potansiyeline sahip.

11 Kasım’da Terra’nın (LUNA) değeri 50.93 dolar seviyelerinde seyrediyor. Bunun token için tam olarak ne tür bir değer noktası olduğuna dair daha iyi bir bakış açısı elde etmek için, onu tüm zamanların en yüksek değeri ve Ekim ayındaki performansıyla karşılaştıralım.

8 Kasım’da Terra (LUNA) 54,77 $ ile tüm zamanların en yüksek değer noktasına ulaştı. 8 Kasım’dan 11 Kasım’a kadar tokenin değerinin 3,84 dolar yani %7 düştüğünü görebiliriz.

Ekim ayındaki performans açısından, 4 Ekim’de Terra (LUNA), ayın en yüksek noktası olan 49.05 $ değerine sahipti.

En düşük nokta, tokenin 35.38 $ değerine düştüğü 17 Ekim’de gerçekleşti. Bu bize tokenin o tarih aralığında 13.67 dolar (%27) değer kaybettiğine dair bir gösterge veriyor.

Bununla birlikte, 17 Ekim’den 11 Kasım’a kadar tokenin değeri 15,55 $ (%44) arttı.

Bunu akılda tutarak ve bu yakım işleminden dolayı kazanılan ivmeyle, LUNA tokeninin 2021’in sonuna kadar tüm zamanların en yüksek değeri olan 60 $’a ulaşmasını ve onu sağlam bir satın alma haline getirmesi ihtimali gündeme gelebilir.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin