Şok iddia! Do Kwon yine rahat durmuyor: Yeni bir stablecoin yolda mı?

Luna coin geleceği son dakika: Do Kwon’dan haber var! İşte Airdrop detayı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Luna coin geleceği ile ilgili neler olacağı merak ediliyor. Yatırımcılar, neredeyse her gün gelişmeleri takip ederek, ekipten yeni bir umut ışığı bekliyor. Gelen son haber ise sevindirici olabilir. Luna coin geleceği son dakika için gelişmeler umutlu olduğunu söyleyebiliriz.

Terra kurucusu Do Kwon, blok zincirinin yaklaşmakta olan LUNA Airdrop için büyük borsalardan veri toplama sürecinde olduğunu söyledi.

Kwon, toplanacak büyük miktarda veri nedeniyle sürecin “biraz zaman aldığını” açıkladı. Büyük bir kurtarma operasyonu düzenleyen ekip, elinden geleni yapmaya çalışıyor.

Airdrop çalışması ise LUNA sahiplerinin çoğunluğu çatallamayı kabul ettiği için yapıldığını gösteriyor. LUNA sahiplerinin çoğunluğunun Terra’nın bir hard fork başlatması ve yeni bir blok zinciri oluşturmasından yana olduğunu söylüyor. Daha öncesinde bu düşünceye karşı çıkan yatırımcılar, son çareyi Hardfork olarak görüyor.

Mevcut sayı, 230,9 milyon oydan %61.7’sinin hard fork lehine oy verdiğini gösteriyor. Oylama 25 Mayıs’ta son bulacak.

Luna coin, Airdrop’u nasıl yapacak?

Hard fork teklifine göre, LUNA sahiplerinden oluşan topluluk havuzu, yeni LUNA arzının %30’unu alacak. Çöküşten önceki sahipler %35’ine, sonra satın alanlar ise %10’una sahip olabilecek. Ayrıca Anchor’daki UST sahipleri arzın %10’unu alırken, büyük çöküş sonrasındaki kullanıcılar %15’ini alacak.

Luna coin geleceği

Yeni zincir, UST sabit parasını tamamen atacak. Topluluk, UST’nin başarısızlığının çökmeye neden olduğu göz önüne alındığında, bu önlemi destekliyor. Yani Luna coin için artık bir stablecoin söylemi kalmamış olacak. Bu büyük olasıyla gerçekleşmesi bekleniyor.

Buna ek olarak, Hardfork teklifi, Terraform Labs’ı tamamen yeni blok zincirinden çıkaracak. Terra V2’yi tamamen topluluğa ait hale getirecek. Luna coin, tarafında yapılan iyileştirme sayesinde yatırımcıların kaybı bir nebze de olsa önlenecek gibi duruyor.

Luna coin kaç TL?

LUNA/USD paritesi şu an 0,000108 seviyelerinden alıcı buluyor. Varlığın TL karşılığı ise 0,0017 olarak karşımıza çıkıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin