featured

LTC, yeni rekor seviyesine ulaşmak için ihtiyacı olan itici gücü bulmuş olabilir! Ralli yakın mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası son birkaç haftadır toparlanırken, LTC gibi altcoin’ler bir rahatlama yaşadı. Fiyatların toparlanması sadece piyasaya sermaye akışını sağlamakla kalmadı, aynı zamanda yeni yatırımcıların piyasaya katılmasına da yardımcı oldu. Ayrıca bu ralli, teknik ilerleme kaydetmek üzere olan bazı kripto para birimleri için çok iyi bir zamanda geldi. Merakla beklenen Litecoin (LTC) halving etkinliğinin 3 Ağustos 2023’te yapılması planlanıyor.

Halving olayı, yeni basılan Litecoin hacminin yarı yarıya azalacağı anlamına gelecek. Kripto para birimi için bu üçüncü halving olayı olacak. Bu bağlamda, Litecoin yatırımcı topluluğu halving olayı beklentisiyle şimdiden hareketlilik içinde. Şu anda dört gözle altcoin fiyatının 100 dolar seviyesini aşması bekleniyor.

Litecoin iyileşiyor

Ağustos ayındaki halving etkinliğine giden yolda, 14. sıradaki kripto para birimi, bir fiyat rallisine tanık olabilir. Bu bağlamda yatırımcılar kısa vadede 100 dolar seviyesinin üzerine bir ralli bekliyor. LTC fiyatı son 24 saatte %1 oranında bir artış kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 89,64 dolar civarında işlem görüyor. Kripto yatırımcısı Jelle bu konuda şu sözleri söyledi:

Bu yılın sonlarında gerçekleşeceği tahmin edilen bir sonraki halving ile, sonunda LTC için tüm zamanların en yüksek seviyeleri için aranan katalizörü bulmuş olabiliriz.

LTC

Bununla birlikte, Ağustos etkinliği beklentisiyle tam teşekküllü bir LTC fiyat rallisinin ne zaman gerçekleşeceğini zaman gösterecek. Ayrıca halving etkinliği, teknik değişiklikler nedeniyle zaman çizelgesinde değişikliklere tabidir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin