23 Kasım Litecoin fiyat analizi

Litecoin fiyat analizi: 206 dolarda güçlü destek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin fiyat analizine göre, piyasa oldukça değişken; Bu nedenle, Litecoin varlıklarının fiyatı çok sık değişiyor.  Litecoin fiyatı 22 Kasım 2021’de katlanarak düşüş yaşadıktan sonra da düşmeye devam etmişti. Litecoin, sert düşüşler deneyimledi ve sonunda kademeli olarak yükselişe geçti. Şu andan itibaren, yüzde 2,40 ile yavaş yavaş artıyor.

Litecoin fiyat analizi: Piyasa oynaklığı artıyor

Litecoin Fiyat Analizi grafiği, piyasanın oynaklığının istikrarlı bir şekilde arttığını gösteriyor, bu da er ya da geç fiyatların değişime açık olduğu anlamına geliyor. Hareketli ortalama eğrisi LTC/USD fiyatının üzerinde, bu nedenle piyasa eğilimi yükselişte. Grafiğe yakından baktığımızda, son zamanlarda yönün düşüşten yükselişe geçtiğini görüyoruz. Bu da alıcıların satıcılara kıyasla piyasaya hakim olmaya başladığı anlamına geliyor; oynaklık da arttığı için bu, yatırım maliyetlerinin artması anlamına geliyor olabilir.

23 kasım Litecoin fiyat analizi

Litecoin Fiyat Analizi ayrıca Bollinger bandının üst sınırının direnç olarak 231 dolarda ve Bollinger bandının alt sınırının destek olarak 206 dolarda olduğunu gösteriyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) ise 38’de; biraz düşük satış tarafında, ancak piyasanın oynaklığı arttığı için trendler rastgele değişebilir.

Litecoin Fiyat Analizi tablosu aracılığıyla, oynaklığın katlanarak arttığını ancak şu anda durma noktasında olduğunu gözlemleyebiliriz. Bu, piyasa fiyatlarının değişme eğiliminin oldukça büyük olduğu anlamına geliyor, şimdi büyümeyi durdurdu, hala oldukça büyük ama artmıyor, durma noktasında. Hareketli ortalama eğrisi LTC/USD fiyatını geçiyor, dolayısıyla bu grafikte gözlenen eğilim yükseliş yönünde. Piyasanın oynaklığı çok önemli olduğundan, fiyatlardaki değişim de aynı derecede büyük olacaktır. Ya maliyetler katlanarak artacak ya da katlanarak azalacak.

23 kasım dolar/Litecoin fiyat analizi

Litecoin Fiyat analiz tablosuna göre, direnç olarak da bilinen Bollinger bandının üst sınırı 281 dolar ve destek olarak da bilinen Bollinger bandının alt sınırı 179 dolar. Aradaki fark önemli. Göreceli Güç Endeksi (RSI) 45.78’dir, bu da yatırımların ortanın içinde olduğu, ne aşırı satıldığı ne de düşük değerlendiği anlamına gelir.

Litecoin fiyat analizi: Sonuç

Litecoin Fiyat Analizi, LTC/USD piyasasının çok çalkantılı olduğunu ortaya çıkardı; fiyatlar düşüşten önce neredeyse 210 dolara ulaştı. Ancak piyasa değişmeye çok yatkın, bu yüzden fiyatın hangi yöne gideceğini doğru bir şekilde tahmin edemiyoruz. Şu anda istikrarlı bir şekilde artıyor ve yükseliş trendi izliyor, ancak piyasanın ne kadar daha böyle kalacağını bilemeyiz.

cryptopolitan

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin