featured

LINK, bir sonraki fiyat hareketine karar vermeye çalışıyor! Piyasa hissiyatı yükselişe izin verecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan LINK, mayıs ayının son iki haftasındaki düşük fiyat oynaklığının ardından güçlü bir yükseliş eğilimine hazırlanıyor gibi görünüyor. Bununla birlikte fiyat hareketi, uzun vadeli azalan direnç çizgisinin aşağı yönlü bir dönüşle hâlâ aktif olduğunu doğruladı. Direnç çizgisi, LINK’in sıkı sıkıştırma bölgesine hızla yaklaşan kama modelinin bir parçasıdır.

LINK, ayılar hâkimiyeti devralmadan önce 9 Haziran’da 9,65 dolar seviyesinde zirve yaptıktan sonra kabaca %43 oranında düşüş yaşadı. Bu hareket, alçalan direnç çizgisiyle temas ettikten sonra bir geri çekilmeyle sonuçlandı. Fiyat şu anda, mayıs ayındaki en düşük seviyesiyle aynı seviyede olan 5,28 dolardan destek bulmuş gibi görünüyor.

LINK grafik

Piyasa henüz düşüş eğiliminden çıkmadı ve hâkim olan FUD, düşüşün bitmeyebileceğini gösteriyor. Ek olarak satış baskısı, LINK’i potansiyel olarak Mayıs ayının en düşük seviyelerine yakın alım bölgesinin altına ve destek hattına doğru itebilir.

Böyle bir sonuç muhtemelen altcoin’in 4,6 dolara doğru itecektir. Bir başka olası sonuç ise yükseliş kırılmasının yeniden test edilmesi için azalan destek noktasına doğru bir toparlanmadır.

LINK’in zincir içi hacimleri, haziran ayının başından bu yana önemli ölçüde arttı. Balinalar tarafından tutulan arz ile aynı zamanda, kayıtlı çıkışlar da ölçüldü. Bu, satış hacminin arttığını gösteriyor.

Piyasa değeri 10 Haziran’a kadar kayda değer bir artış kaydetti. Piyasa değeri ile balinaların sahip olduğu arz arasındaki farklılık, sonunda yatırımcıların satış yapmasına sebebiyet veriyor.

Yukarıdaki gözlem, adreslerdeki denge ve arz ile de tutarlıydı. 10 milyondan fazla token tutan adresler 31 Mayıs’a kadar LINK’in %62,54’ünü kontrol ediyordu. Ancak 9 Haziran’a kadar bu değer %61,77’ye düştü.

Sonuç olarak

Altcoin’lerde yaşanan satış hareketleri LINK’in neden mayıs ayının en düşük seviyelerine yakın destek bulmayı başardığını açıklıyor. Ancak yine de balinaların satış yaptığı görülüyor. LINK bu nedenle daha fazla yükseliş yaşayabilmek için yeterli satın alma baskısını bulamayabilir. Ancak, piyasalar ani değişiklikler yaşamaya uygundur ve balinaların biriktirmeleri farklı bir sonuca da yol açabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin