ABD’nin isteklerine Binance tarafından jet gibi bir yanıt!

Lider kripto borsası Binance’dan, kurumsallar için yeni bir hizmet

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasının önde gelen borsalarından biri olan Binance, bu hafta önemli haber gelişmelerine imza attı. Ağını güçlendirmeyi hedefleyen şirket, bu sefer yeni bir hizmetini daha paylaştı. Hafta içi yapılan açıklamaya göre kurumsal ve VIP olarak daha özel hizmetler sunulacak.

Hatırlayacağınız üzere Binance.US Amerika’da bazı kripto varlıklarında alım ve satımlar için komisyonu sıfırlamıştı. Bitcoin başta olmak üzere birçok varlık alımında ve satımında yatırımcılar komisyon ödemeyecek. Bu haber ülkede diğer hizmet veren yerel borsaların düşüşüne neden olmuştu.

Kripto borsası Binance, VIP ve kurumsal yatırımcılar için yeni bir platform başlattı. VIP programı, Binance kullanıcılarının işlem hacimleri VIP seviyelerine yükseldikçe “daha fazla indirim ve VIP ayrıcalıklarıyla ödüllendirilmelerini” sağlayacak.

Binance kurumsal lansmanı gerçekleşti

Küresel kripto para borsası Binance Perşembe günü VIP ve kurumsal kripto para yatırımcıları için yeni bir platform olan “Binance Kurumsal”ın lansmanını duyurdu. Borsa, Binance’in “kurumsal tekliflerini ve hizmetlerini yükseltme” çabalarından biri olduğunu söyledi.

Binance Kurumsal’ın hizmetleri, web sitesinde açıklandığı gibi her tür kurum için uyarlanmıştır. Bunlar arasında varlık yöneticileri, brokerler, riskten korunma fonları, aile ofisleri, tescilli ticaret firmaları, likidite sağlayıcıları, yüksek net değerli bireyler ve madencilik şirketleri yer alabilecek.

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) ise şu açıklamayı yaptı:

“Aracılık hizmetleri, sektörümüzün kripto ve geleneksel finansal piyasalar arasındaki bazı boşlukları kapatmasına ve dijital varlık büyümesinin devam etmesine yardımcı olmak için iyi bir konumdadır.”

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin