featured

Kyber Network, boğaların gücüyle fiyat 3 dolara erişebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasalarda olumlu hava devam ediyor. Ayrıca altcoin’ler daha istekli performans gösteriyor. Bunlardan biri de Kyber Network. Peki altcoin için son durum ne?

KNC fiyatı 5,5 dolardan red yemişti. sonra Son zamanlarda Tether (USDT) paritesinde mücadele etti. Bitcoin’in (BTC) fiyatı çarpıcı bir şekilde artmasından yararlandı. 

Kyber Network (KNC) haftalık analiz

KNC, 5.5 dolardan 1 dolara düştükten sonra ayakta kalmak için mücadele etti. KNC’nin fiyatı, çoğu trader alım emri vermesi için iyi bir bölge gibi görünen 1$’da iyi bir destek oluşturdu.

KNC’nin fiyatı, yeni bir haftalık mum öncesinde haftayı daha yükseliş notuyla bitirmeye hazır olabilir. Böyle olumlu bir duyguyla, KNC’nin 3 dolara ulaştığını görebiliriz.

KNC’nin fiyatı, fiyatta daha yüksek bir eğilim gösteremediği için 1,95$’da dirençle karşı karşıya; KNC bu bölgeyi değiştirirse, fiyatın 2.5-3$’a ve hatta daha üstüne yükseldiğini görebiliriz.

  • Haftalık direnç – 2,5-3 dolar
  • Haftalık destek – 1$.

Günlük (1D) KNC analizi

Kyber Network fiyatı büyük bir düşüş sonrasında yeniden toparlanmaya çalışıyor. KNC’nin fiyatı, satış emirlerini ertelemek için destek oluşturduktan sonra bundan sıçradı.

KNC’nin fiyatı, 2 doların üzerine çıkma direnciyle karşılaşmadan önce 1 dolardan 1,9 dolara yükseldi. Alıcıların buluşmasıyla 1 dolardan neredeyse 2x’lik koparma yaptı.

Günlük zaman diliminde, Kyber Netwokr’ün fiyatı 1,96 dolardan işlem görüyor. 200 Üstel Hareketli Ortalamanın (EMA) üzerinde kırılmaya ve üzerinde kalmaya çalışıyor. 1,95 $’lık fiyat, KNC’nin fiyatına bir engel olan 200 EMA’ya karşılık geliyor.

  • Günlük direnç – 2 dolar
  • Günlük destek – 1,7 dolar.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin