'Kriz kahini' Michael Burry, biri hariç elindeki tüm varlıkları sattı!
'Kriz kahini' Michael Burry, biri hariç elindeki tüm varlıkları sattı!

‘Kriz kahini’ Michael Burry, biri hariç elindeki tüm varlıkları sattı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en son düzeltmeyi öngören ve hem geleneksel hem de dijital varlık piyasalarında başka bir çöküşe bahis yapan “The Big Short” filminde hikayesi anlatılan Michael Burry, portföyünün %95’ini tasfiye etti ve bilançosunda yalnızca bir varlık bıraktı.

Kripto para piyasasını neden ilgilendiriyor?

Michael Burry, ününü 2008’in büyük krizini tahmin ederek ve bundan bir servet kazanarak elde etti. Kripto para endüstrisi o zamanlar bir şey olmadığından, tüm dijital varlık piyasası şimdiye kadarki ilk krizini yaşıyor.

https://twitter.com/burrytracker/status/1559231471507779584

Burry’nin kendi portföyünün neredeyse %100’ünü kapatmasıyla, analistin piyasanın daha da tersine dönmesi üzerine bahse girdiğini ve bunun gerçekleşmesi durumunda çoğu kripto para birimini etkileyeceğini söylemek yanlış olmaz. Şimdilik, Bitcoin ve toplam kripto para piyasa değeri, SP500 ve NASDAQ endekslerinin hareketini takip ediyor.

Burry’nin varlık yönetim şirketi Scion Asset Management, ikinci çeyrekte satın aldığı 3.3 milyon dolar değerinde GEO Group hissesi bıraktı. Burry’nin portföyünde kalan tek hisse, dünyanın en büyük ikinci hapishane şirketi.

Temmuz ayında Burry, ayı piyasasının yarısında olduğumuzu ve dijital varlıkların çoğunluğundaki %20’lik fiyat artışını göz önünde bulundurarak henüz gerçekleşmemiş başka bir düşüş beklediğini belirtti.

Yatırımcının tahmini doğruysa, önümüzdeki ay hem geleneksel hem de dijital varlık piyasalarında büyük bir düşüş göreceğiz. Bazı kripto para yatırımcıları, temel sinyaller çoğu varlığın fiyatıyla farklılık gösterdiği için bir düzeltme öngördü.

Yazım sırasında, Bitcoin son 24 saatte anemik bir fiyat performansıyla 24.125 dolardan el değiştiriyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin