Kripto ticari marka başvuruları 2021 yılını geride bıraktı…

Kripto ticari marka başvuruları 2021 yılını geride bıraktı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2022 yılı kripto piyasası için hiç iyi gitmedi ve halen iyi gitmiyor. Piyasadaki iniş-çıkış bir türlü bitmezken düşüşler süreci daha fazla sıkıntıya sokuyor. Bitcoin başta olmak üzere diğer varlıklar geçen yıl yaptıkları ATH’lerden uzaktalar.

Her ne kadar piyasa kötü olsa da iyi gelişmelerin yaşandığı bir 2022 yılı yaşıyoruz. Yeni varlıkların tanıtımı, yeni sistemler, ETF’lerin kabulü, kripto varlıkların kullanılması gibi.

2022 yılında ayrıca kripto ticari marka başvuruları arttı. 2021 yılına kıyasla artış yüzde 2,3 olarak kaydedildi. Bu yüzdesel olarak az gibi gelse de rakamsal boyutu dudak uçuklattı.

Kripto ticari marka başvurlarında artış devam ediyor

Tüm kripto ortamı, 2022’nin çoğu zaman dilimi boyunca mücadele ediyor. Bununla birlikte, endüstrinin genişlemesi en azından yavaşlamadı.

Son zamanlarda, kripto ve Metaverse işletmelerine bağlı yaklaşık 4.000 kripto ticari marka başvurusu yapıldı. Şirketler özellikle de yeni oluşum içinde olurken yaptıkları başvurular dikkat çekti. Metaverse alanına daha fazla ilgilinin arttığı görüldü.

Bir ticari marka ve patent avukatı olan Michael Kondoudis, konuyla alakalı bir tweet paylaştı.

Tweet’e göre, Ocak-Ağustos ayları arasında kripto para birimleri için 3.600 ticari marka başvurusu yapıldı. Bu, geçen yılki 3.516 başvuruya göre %2.3’lük bir artış olduğu anlamına geliyor.

En yüksek başvurular NFT pazarında

Kripto endüstrisi en yüksek ticari marka büyümesine sahip değil. Kondoudis’ten gelen habere göre NFT’ler en yüksek başvuru yapılan sektör oldu.

Kripto ticari marka başvurusu NFT’ler için büyük bir artış gösterdi. 2021 yılında 2087 olan başvuru sayısı bu yıl 5.800’ü geçti.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin