featured

Base Dawgz token nedir ve nasıl alınır? DAWGZ token fiyat tahmini ve geleceği

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasasındaki en yeni meme coin projesi olan Base Dawgz (DAWGZ), işlevselliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. 2024 yılının en hızlı büyüyen ekosistemlerinden bir tanesi olan Base ağı üzerine kurulu olan DAWGZ, 5 farklı popüler ağda daha işlem gören bir meme coindir. Base Dawgz çoklu zincir özelliği ile yatırımcılarına zincirler arası birlikte çalışabilirlik fırsatı tanır. Yenilikçi özelliklere sahip olan meme coin, bu sayede sınırsız bir şekilde merkeziyetsiz dünyada özgürce dolaşma imkânı sunar.

Yazının devamında kripto para piyasasına hızlı bir giriş yapmaya hazırlanan Base Dawgz token nedir ve gelecekte nasıl bir yol izleyecektir sorularını ele aldı.

Base Dawgz Ziyaret Edin

Base Dawgz ön satışında önemli noktalar

  • Topluluk ilgisi: Ön satışın başlamasından yalnızca 24 saatte 215,000 dolarlık fon toplayarak piyasaya çarpıcı bir giriş yaptı.
  • Wormhole protokolü: Proje, merkeziyetsiz mesajlaşma özelliği ile farklı blockhainleri birbirine bağlar.
  • Portal Bridge: Wormhole üzerine inşa edilmiş bir zincirler arası köprü olan Portal Bridge, DAWGZ tokenlarının işlevselliğini artırır.
  • Çoklu zincir: İleri bir blockchain teknolojisi kullanır ve bu özelliği sayesinde birçok zincir arasında sorunsuz birlikte çalışabilirlik sağlar.
  • Yüksek güvenlik: Kullanıcıların varlıklarını korumak için üstün güvenlik uygulamaları kullanır ve akıllı kontratlar titiz denetimlerden geçirilir.
  • Aşamalı ön satış: Birinci aşamada tokenlar 0,00479 dolardan satışa sunulmuştur. Fiyat her beş günde bir yüzde 5 artacaktır.

Base Dawgz nedir?

Base Dawgz ön satış aşamasında olan yeni nesil bir meme coin projesidir. 2024 yılının en iyi ön satışları arasında gösterilen proje, Coinbase’in geliştirdiği hızla büyüyen Base ağı üzerine inşa edilmiştir. Base ağı, sunduğu düşük ücretler ve hızlı işlemler sayesinde yeni bir meme tokenın geliştirilmesi ve ticareti için ideal bir ortam oluşturur.

Ancak Base Dawgz projesinin en dikkat çeken özelliklerinden bir tanesi Base ağında sınırlı kalmayarak çapraz zincirli bir yapıya sahip olmasıdır. Bu özelliği sayesinde Base Dawgz; Solana, Ethereum, Avalanche, Polygon ve BNB gibi diğer ağlarda da sorunsuz bir şekilde faaliyet gösterebilir. Böylece proje, en aktif blockchain ekosistemlerine erişim sağlayarak yatırımcılara istekleri zaman zincirler arasında hareket edebilme esnekliği sunar.

Base Dawgz nedir

Kazan-kazan teması ile yeni çıkan coinler arasında özel bir yere sahip olan Base Dawgz, piyasadaki diğer birçok meme coin gibi Shiba Inu köpek temasını kullanır. Proje aynı zamanda birçok avantaj taşır. Base Dawgz projesi; staking, ödül listeleri ve airdrop puanları ile kullanıcıyı teşvik eder. Sosyal medyadan yönlendirme bağlantısını paylaşan kişiler, onların da ön satışa katılmaları durumunda yüzde 10 komisyon kazanır. Proje aynı zamanda yatırımcılara ön satışın sona ermesinin ardından DAWGZ tokenlarını stake etme imkânı da sunar.

Base Dawgz nasıl satın alınır?

Deneyimli yatırımcılar, ön satışlardaki satın alımlarını kolay bir şekilde gerçekleştirebilir. Çünkü ihtiyaç duyulan tek şey içinde kripto para bulunan kişisel cüzdanlardır. Ancak yeni yatırımcılar için süreç biraz karmaşık olabilir. Doğru rehberlik ile ilk kez ön satışa katılacak olan yatırımcılar da kolayca işlemlerini gerçekleştirebilir. Base Dawgz ön satışına adım adım nasıl katılabileceğinizi aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Adım 1: Cüzdanınızı Bağlayın

Base Dawgz web sitesindeki ön satış bölümünden farklı seçenekler arasından cüzdanınızı seçip bağlayarak işe başlayabilirsiniz. Bu ön satışta ETH, BNB ve SOL gibi popüler kripto paraları kullanarak satın alma işleminizi gerçekleştirmek mümkün. Ancak Base Dawgz, Base ağı üzerinde kurulan bir proje olması sebebiyle bununla uyumlu bir cüzdana sahip olmanız gerekir.

 Adım 2: Ağı Seçin

Base Dawgz ön satışına katılmak isteyen yatırımcılar Base, Solana, Ethereum, BSC veya Avalanche ağlarından birini seçebilir. Seçilen ağa bağlı olarak işlem yapılacak kripto para birimi de farklılık gösterir. Ethereum’da USDT, BSC’de bUSD ve Base ağında ise USDC ile satın alma işlemini yapılır.

Adım 3: Token Satın Alın

$DAWGZ karşılığında takas etmek istediğiniz SOL, ETH, BNB, AVAX, USDT veya USDC miktarını belirleyin. Bunun ardından işlemin sahip olunan kişisel cüzdanlarda onaylanması gerekir. Ön satış aşaması devam ederken tokenlar hemen cüzdanınıza geçmez. Ancak ön satışın sona ermesi ile tokenlarınızı talep edebilirsiniz.

Base dawgx

 

Base Dawgz staking nasıl yapılır?

Base Dawgz yatırımının bir diğer cazip yani da staking olayıdır. Yatırımcılar, stake ederek pasif gelir edebilir ve zaman içinde düzenli ödüller kazanabilir. Böylece yapılan yatırımın değer kazanmasını beklerken aynı zamanda aktif olarak da kazanç elde edilebilir. Staking süreci oldukça basittir:

  • Cüzdanda bulunan DAWGZ tokenları belli bir süre kilitlenerek stake havuzuna dâhil edilir.
  • Staking işlemi şimdilik yalnızca Ethereum ağı üzerinden erişilebilir.
  • Sürecin sonunda da ödüller token cinsinden verilir.

APY oranları henüz açıklanmasa da yeni kripto para birimlerinin erken dönemde stake edilmesi genellikle yüksek kazanç sağlar. Staking ile hem gelir elde edebilir hem de projenin gelişimine katkıda bulunabilirsiniz.

Base Dawgz Ziyaret Edin

Base Dawgz fiyat tahmini ve potansiyeli

Base Dawgz fiyat tahmini; varlığın potansiyeli, büyüme hedefleri ve resmi web sitesinde açıkladığı yol haritası üzerinden ele alınabilir. Henüz ön satış aşamasında olduğu için geçmiş fiyat grafikleri ve güncel Base Dawgz grafiği mevcut değildir. Ancak öngörüler ve analistlerin tahminleri doğrultusunda DAWGZ tokenin hızla büyüyerek 100x yapacak potansiyeline sahip olduğunu ve böylece en iyi meme coinler arasına girebileceği düşünülüyor. 

Öncelikle Base Dawgz’ın ön satış aşamasının tamamlanmasının ardından sahip olabileceği piyasa değerini tahmin etmek gerekir. Teknik verilerde herhangi bir hard cap limiti belirlenmemiş ancak 8 milyon dolarlık bir soft cap hedefine sahip olduğu görülüyor. Yeni meme coinin toplam arzının yüzde 20’sinin ön satış için ayrıldığı hesaba katıldığında, borsalarda listelenmeye başladığı zaman 40 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip olması bekleniyor.

Base Dawgz geleceği ve Base Dawgz yorumları ise proje ekibinin yayınladığı yol haritası aracılığı ile yapılabilir. Proje, sahip olduğu token arzının yüzde 20’si ön satış aşamasında yatırımcılara sunulacaktır. Aşamalı bir ön satış belirleyen proje, süreç sonunda piyasaya değerini 40 milyon dolara ulaştırmayı hedefliyor.

Bu nispeten düşük bir piyasa değeri olduğundan dolayı ön satış aşamasının yatırımcılar için değerli olduğu söylenebilir. Çünkü Base ağında bulunan ve değeri 1 milyar dolayı aşan Brett gibi projeler de mevcut. Base Dawgz projesi de benzer bir hedefe sahip ve erken dönem yatırımcıları bu avantajı değerlendirebilir.

Base Dawgz, aşamalı bir ön satış stratejisine sahip. Bu da her 5 günde yüzde 5 oranında fiyat artışı gerçekleşeceği anlamına gelir. Bu nedenle bugün yapılan bir yatırım 5 gün sonra yüzde 5 oranında değerlenecektir. Üstelik bu DAWGZ tokenlarının borsalarda listelenmesinden önceki değer artışıdır.

Bunun yanında Base ağına karşı artan ilgi de DAWGZ tokenlarının fiyat hareketine olumlu yönde katkıda bulunacaktır. Coinbase’in 100 milyondan fazla aktif kullanıcısı ve geniş kaynakları vardır. Dolayısıyla Base, dünya çapındaki en aktif ağlardan biri olabilir. Ayrıca düşük işlem ücretleri sayesinde Ethereum ağına da harika bir alternatif sunmaktadır.

Base Dawgz Ziyaret Edin

Sonuç

Base Dawgz, kripto para piyasasının yeni gözde meme coini olabilme potansiyeline sahiptir. Base ağının sunduğu düşük işlem ücretleri ve yüksek hız sayesinde büyüme potansiyeli taşır. Base Dawgz sahip olduğu çoklu zincir özelliği sayesinde ise yatırımcılara zincirler arası birlikte çalışabilirlik imkânı sunarak merkeziyetsiz dünyada özgürce hareket etme fırsatı yaratır.

Base Dawgz pasif ve aktif kazanç açısında da avantajlar taşır. Ödül listeleri, staking, APY gibi getiri olanaklarının yanında sosyal medya ile airdrop ödüllerini destekler. Sosyal etkileşimi arttırarak airdrop puanı kazanma fırsatı verir. Bu özellikleri ile dikkat çeken Base Dawgz projesinin geleceğin en iyi meme coinler arasında bulunması beklenmektedir.

Sık Sorulan Sorular

DAWGZ tokenları ön satış aşamasında iken daha düşük fiyatlara sahip olduğu için erken dönem yatırımcıları daha yüksek kâr elde etme fırsatına sahip olacaktır.

Base Dawgz projesini diğerlerinden ayıran en önemli özelliği çok zincirli bir yapıya sahip olmasıdır.  Base, Ethereum, Solana, BNB ve Avalanche ağlarında sorunsuz bir şekilde çalışarak yatırımcılara zincirler arası birlikte çalışabilirlik sunar.

Proje ekibi tarafından yayınlanan yol haritasına göre Base Dawgz tokenları yüksek güvenlik esaslarına dayalı olarak geliştirilmiştir. Akıllı kontratlar titiz denetimlerden geçirilir ve yüksek güvenlik uygulamaları ile kullanıcı varlıkları korunur.

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin