Kripto piyasası kırmızı: Bitcoin fiyatı 2 haftanın en düşük seviyesine geriledi!
Kripto piyasası kırmızı: Bitcoin fiyatı 2 haftanın en düşük seviyesine geriledi!

Kripto piyasası kırmızı: Bitcoin fiyatı 2 haftanın en düşük seviyesine geriledi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası bugün genel olarak kayıplara devam ediyor. Bitcoin fiyatı 38.000 doların biraz üzerine çıkarak kademeli olarak değer kaybetmeye devam ederken Çoğu altcoin daha fazla kan kaybediyor. Bitcoin’in sorunları, varlık tekrar birkaç bin dolar düşerek 16 günün en düşük seviyesi olan 38.000 dolara kadar geriledi. Kripto piyasasının önemli altcoinlerinden olan Ethereum 2.600 dolarda, Cardano 1 doların oldukça altında ve AVAX 80 doların altında işlem görüyor.

Bitcoin tekrar düşüşe geçti!

Bitcoin fiyatı Salı ve Çarşamba günü, kripto para birimi en son düşüşünden 42.000 dolara toparlandı ve yaklaşık 45.000 dolara sıçradı. Ancak, ayılar tekrar hakimiyeti ele almaya başlayınca yukarı doğru devam edemedi. Birkaç saat içinde varlığı aşağı yöne çektiler ve BTC kendisini 40.000 doların üzerinde kalmak için mücadele ederken buldu.

BTCUSD. Source: TradingView

Başlangıçta bu seviyeyi korumayı başarsa da, ayılar baskıyı sürdürdü ve dün bildirildiği üzere Şubat ayının başından beri ilk kez bu seviyenin altına kadar geriledi. Sonraki saatlerde manzara daha da kötüleşti. Bitcoin 38.000 doların biraz üzerine düştü ve bu yeni iki haftalık en düşük fiyat noktası oldu. Bu nedenle, Bitcoin’in piyasa değeri, gün önce 850 milyar dolara yaklaştıktan sonra 725 milyar dolara kadar geriledi.

Kripto piyasasında altcoin’ler de kaybetmeye devam ediyor!

Alternatif kripto paralar dün zarar gördü ve trend bugün de devam ediyor. Ethereum günlük olarak %6,5 daha düştü ve 2.600 doların üzerinde kalmak için mücadelesini sürdürüyor. İkinci en büyük kripto para bu hafta başlarında 3.200 doların üzerinde olduğunu belirtmekte fayda var.

Cryptocurrency Market Overview. Source: Quantify Crypto

Binance Coin kendi başına %6,5’lik bir düşüşün ardından 380 doların altına düştü, Cardano %7’lik bir düşüşün ardından 1 doların altına işlem gördü ve Avalanche %8’lik bir düşüşün ardından 80 doların altına kadar geriledi.

Solana, Terra, Polkadot, Dogecoin, MATIC ve CRO da kaybeden altcoinler arasında yerini alıyor. Shiba Inu en çok (%-11,5) kaybetti ve 0,000025 dolar seviyesinden işlem görüyor. BitTorrent (%-16), Frax Share (%-13), Gala (%-11), Radix (%-11), Uyum (%-11) ve Helyum (%-10) oranında düştü. Sonuç olarak, kripto piyasa değeri neredeyse 100 milyar dolar azalarak 1,7 trilyon doların biraz üzerine gerilemiş oldu.

“Bu haber ilk olarak cryptopotato.com sitesinde yayınlandı”

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin