featured

Kripto piyasası haftaya bakış: BTC, 6 günün en düşük seviyesinde…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yatırımcıların merakla beklediği haftalık kapanış ile beraber geçtiğimiz haftayı bitirdi. Kapanış kimini memnun etse de analistler daha fazlasını bekledi. Öte yandan 22.500 doların üzerinde kalan BTC, satış yiyerek geceyi geçirdi. Bu da yeni haftaya stresli başlangıç için bir sinyal verdi. Fakat gün içine varlıklar bireysel hareketlerle yanıt veriyor.

Kripto piyasası haftaya farklı duygular içinde başladı. Düşük bir giriş gözükürken birden bire parlayan altcoin’ler ortaya çıktı. Buna rağmen BTC’nin en düşük seviyeleri görmesi gözlerden kaçmadı. İşte haftaya bakış ve dünün izlenimi…

Bitcoin 22K’nın altını gördü

BTC’nin esas olarak 23.000 dolar civarında olduğu nispeten sakin hafta sonundan sonra, varlık aşağıya doğru bir düşüş yaşadı. Bu geri çekilme varlığı 6 günün en düşük seviyesine gitmesi için bir neden oldu.

Sadece birkaç gün önce Bitcoin 24.000 doların üzerine çıkarak bir aydan uzun süredir en yüksek fiyat noktasına dokunda. Fakat boğalar, 25.000 dolarlık direncine götürmeyi başaramadı. Bu da satışların bir nevi tetikçisi oldu.

Ayılar ise saatler sonra piyasa üzerindeki kontrolü yeniden ele geçirdi. Satışların artması öncelikle BTC’yi sonrasında altcoin’leri aşağıya sürükledi.

Altcoin’lerin çoğunluğu kırmızıda

Piyasa geneliline baktığımızda kırmızının yoğun olduğunu görüyoruz. Haftaya yapılan başlangıç nispeten daha sakin kaldı. Majör varlıkların düşmesine rağmen ilk 100 dışında kazanım gösterenler oldu.

Ethereum en etkileyici performans gösterenler arasındaydı. Günler içinde 1.000 dolardan 1.600 doların üzerine çıktı. Fakat Ether, daha fazlasına gidemedi ve düşüşe ayak uydurdu.

Solana ve Polygon bir günde ortalama yüzde 5’lik kayıplar kaydetti. Sonuç olarak, SOL 40 doların, MATIC ise 0.8 doların altına kadar geriledi. Ancak Polygon gün içinde kayıplarını yeniden kazanmaya çalışıyor.

BNB, Ripple, Cardano, Dogecoin, Polkadot ve Shiba Inu da artık kırmızıda. AVAX neredeyse %9 düştü ve 20 doların altına düşmeye yakın.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin