Alyattes

Kripto paralara yeni bir anlam katan Alyattes ön satışta

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sizlere, hakkında yerli yabancı bir çok makale okuyup, incelediğim ve ön satışına katıldığım CERTIK AUDIT ONAYLI bir tokenden bahsedeceğim, Alyattes. Ön satıştaki 10 fazın, ilk 3’ü birkaç dakika içinde tükendiği için elinizi çabuk tutmanızı tavsiye ederim.

Whitepaper’da yazdığına göre ön  satış tamamen biterse Alya Token 1$’dan listelenecek. Satış yarıda kalırsa, kaldığı fiyatın %25 üstü fiyattan listelenecek. Tokenin ismi Alyattes kısaltması Alya’dır. Alyattes’in aslında dev bir platform olarak inşa edildiğini gördüm. Bu platformlardan gelecek her duyuru Alya’nın fiyatına fazlası ile etki edecektir. Token olarak, özelliklerinin yanında, bir de platform olarak müthiş derecede genişlemeye müsait bir yapısı var. Ayrıca ön satış süresinde referans dediğimiz reklam yaparak bireysel olarak Alya kazanma şansınız da olduğunu belirtmek isterim. Ben madenciliğini yapmak için alım yaptım.

Token olarak genel yapısını bir inceleyelim.
Alya Token Binance Smart Chain ağında yayınlanmış, bir de-enflasyonist tokendir. De-enflasyonist derken aklınıza milyarlar ile ifade edilen bir arz miktarı gelmesin. Alya Token’in arzı yalnızca 205 milyondur. Buna şaşırdıysanız sıkı durun; bu arzın 133.8 milyonu madende kilitli ve 5 yılda piyasaya çıkacak.
Yine şaşırmaya hazır olun!
Alya Token oto-yakım özelliğine sahip ve her transferin %2si otomatik yakılıyor. Düşük olan arz, her transferde anlık olarak daha da azalıyor. Bu özellik tokenin inanılmaz değerlenmesine sebep olacaktır.
Alya tokeni elinde tutanların, satmaması için bir sebep daha açıklayayım; Alya Token’i cüzdanında tutanlar her transferden, kontrat özelliği sayesinde, oto-holders bonus olarak %2’lik bir Alya Token’i paylaşıyorlar. Günlük bazda, milyonluk bir token hareketi, sabah uyandığınızda, cüzdanınız da büyük yükselişlere sebep olacaktır.

ALYA TOKEN’e birde son teknoloji ETHEREUM, MINA, CASPER gibi koinlerden bildiğimiz PoS (Proof of Stake) madencilik eklemişler. Bireysel veya ALYA FINANCE platformunda, madencilik yapabileceksiniz. Yapmanız gereken tek şey, bir miktar ALYA’yı belirli süre Stake ederek, tokenlerinizin sayısındaki artışı seyredip keyif almak. Yıllık bazda Tokenlerinizin sayısı neredeyse iki kat artıyor, buna birde fiyat değerlenmesi eklenirse madencilik inanılmaz kârlar bırakabilir. Üstelik Alya madenciliği, ek bir cihaz veya elektrik maliyeti istemez. Sadece bireysel madencilik için normal bir bilgisayar ve ücretsiz madencilik programı gerekli.

ALYA TOKEN Pancakeswap’da listelenecek ve listelendiği gün, swap işlemi için likiditeye bağlamak üzere ayrılan 15 milyon tokenin listelemede kullanılmayan kısmı anında yakılacak. Burada çok büyük bir yanma olacak! Bu yanma bir sıçramaya sebep olacaktır. Eğer Binance, Gate veya Kucoin tarzı bir merkezi borsa listelemesi olursa ilk etapta bu 15m token tek seferde yakılabilecektir.
ALYA TOKEN kendi kontrat özelliklerinin yanında, değerlenmesine çılgınca katkıda bulunacak platformlara sahip. Bu platformlarda yaşanacak her gelişme, tokenin fiyatına doğrudan etki edecektir ve bu platformlarda çok fazla proje var.

Platformlara bir göz atarsak; ALYA FINANCE platformunda, kripto sektöründe kazanç ve kâr vaat eden işlevsel uygulamalar var. En heyecan verici olan Ethereum’dan bildiğimiz; PoS madencilik sistemi de ALYA FINANCE platformunda. Madencilik kazanımının, birçok projeye göre, daha kazançlı bir durumda olduğunu gördüm. Şu anki faz fiyatı üzerinden hesap edecek olursak, bireysel madenciliğe; 250 USDT’lik ALYA ile düşük bir maliyetle başlayabilirsiniz. Havuz madenciliği kısmında, madencilik yapmak isterseniz ise 50 dolarlık bir ALYA ile tek başınıza bile havuz oluşturabilirsiniz. Bu, bence madencilik yapmak isteyen kişilerin iştahını kabartacaktır.

ALYA SWAP platformunda ise kendi swap borsalarını ve ALYA WALLET adında, kendi cüzdanlarını yazmaya başlamışlar.
ALYA EXCHANGE adında, Binance veya Paribu tarzında, merkezi kendi borsaları da takvimde yerini almış.
ALYA FUN, beni benden alan bir platform. Fun platformu bize, yakın gelecekte, bir Alyattes topluluğu üyesinin, başka hiç bir sosyal medya, oyun, eğlence , şans oyunları platformuna, ihtiyaç duymayacağını söylüyor. Burada Alya ekibinin, METAVERSE ve NFT sektörünü de izlediğini ve proje araştırmaları yaptığınıda söyleyebilirim.

ALYA CARE, Alya tokenin kontrat özelliği sayesinde transferlerden kesilen %1 Alya ile fonlanan tüm dünya çocuklarına yardım etmek için kurulmuş bir platform.
AI-TRADING ise platform üyelerine, spot trading ve vadeli işlemler alanında analizler sunmak, çözümler üretmek adına kurulmuş bir platform.

Alya Tokeni gerek platformlar gerek kontrat özellikleri bazında değerlendirirsek, düşük arzı, OTO-YANMA ile bu arzın dahada azalması, fiyata doğrudan etki edecektir. Bunların yanında Alya Token’e sahip olanların tokeni satmamak için Oto-holders bonus ve madencilik gibi sebepleri var. Ön satış süresinde, referans bonusu dediğimiz, reklam yaparak, arkadaşlarınızı ekleyerek, bireysel olarak Alya kazanma şansınız var. Ön satışta satılacak Alya miktarı ise sadece 15 milyon adet. Alya ön satışında 4 ve 10’uncu fazlar arasında verilen maden bonusu da bulunmaktadır. Bu maden bonusu sayesinde 15 milyon tokenin, büyük kısmı madene kilitlenecek ve listeleme günü, çok az miktarda koin piyasaya cıkacaktır. Bu da çılgınca bir etki yaratacaktır.

Yazımı yazdığım sırada Alya ön satışı 4. Fazda devam etmektedir.
İleri de üzülmemek için geç kalmayın.
Detaylar için web sitesini ziyaret edebilirsiniz: https://www.alyattes.io/

 

 

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Sponsorlu makale: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. Yukarıdaki makale, Alyattes ekibi tarafından yazılmıştır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin