Genel piyasada son durum: Bu kripto paralar kayıpları telafi etmeye başladı
Genel piyasada son durum: Bu kripto paralar kayıpları telafi etmeye başladı

Genel piyasada son durum: Bu kripto paralar kayıpları telafi etmeye başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Küresel kripto piyasası nihayet devam eden düşüş eğiliminden kurtuldu. Sürekli kayıpların ana nedeni, Çin borsalarının kripto piyasası üzerindeki etkisiydi. Piyasa zaten zorlu bir süreçten geçerken, hisse senetlerindeki yeni değişikliklerin etkileri kayıpların etkisini artırdı. Bu nedenle, Bitcoin ve Ethereum’dan daha küçük olan kripto paralar aynı etkiyi gördüğünden, değişiklik piyasanın temellerini etkiledi.

ABD yükselen enflasyon sorununu çözemedi. Enflasyon oranlarındaki değişim 40 yılın zirvesinde bulunuyor. Daha önce, Bitcoin gibi kripto paraların değerinde büyüme yaşandığı için enflasyonun etkisi nispeten iyiydi. Değişiklik kısa süreli olsa da Bitcoin üzerindeki etkileri hâlâ göz ardı edilemez. Resmi verilere göre Mart ayında tüketici fiyatları %8,5 oranında arttı. Momentum bozulmazsa mevcut durum kripto için de verimli olabilir.

İşte Bitcoin, Ethereum ve diğer bazı para birimlerinin performansını kullanarak mevcut piyasa durumuna kısa bir genel bakış.

BTC toparlanma yolunda

Bitcoin, son birkaç günde 39 bin doların altına kısa bir düşüş gördü. Piyasa uzun süredir böyle devam ediyor gibi görünse de yükseliş trendine yeniden başladı. Bitcoin de kayıp miktarını azalttı ve yakında yükseliş trendine katılabilir. Kayıpların kademeli olarak azaltılması, yatırımcı güveninin yeniden başlamasına yardımcı oldu.

Bitcoin, Ethereum, VeChain, and Theta Network Daily Price Analyses – 12 April Morning Price Prediction 1

Son veriler Bitcoin’in %1,23 değer kaybettiğini gösteriyor. Son 24 saatte meydana gelen endişe verici şey, Bitcoin piyasasını büyük ölçüde etkileyen artan tasfiye oranıydı. Bitcoin için yedi günlük kayıplar %12,87 olarak gerçekleşti. Söz konusu kayıplar Bitcoin’in düşüşte olduğunu gösteriyor.

Kayıplar azaldıkça Bitcoin için fiyat değeri artıyor. Bitcoin için fiyat 40.534,25 dolar aralığında mevcut. Bitcoin için piyasa değeri değerini karşılaştırırsak, 771.061.800.081 dolar olduğu tahmin ediliyor. Bitcoin’in 24 saatlik işlem hacmi 36.791.219.345 dolarda kaldı.

ETH’de boğalar baskın

Ethereum, Bitcoin’e kıyasla ivme kazandığı için şanslı. Ethereum, kayıplarda Bitcoin’i yakından takip etmesine rağmen, ondan daha hızlı değer kazanmayı başardı. Haftalık veriler, Ethereum’un %12,02 değer kaybettiğini gösteriyor.

Bitcoin, Ethereum, VeChain, and Theta Network Daily Price Analyses – 12 April Morning Price Prediction 2

Ethereum geliştiricileri, Proof of Stake deneyi üzerinde çalıştı ve sonuçlar tatmin ediciydi. Ethereum için bir sonraki adımın ne olacağı henüz bilinmiyor. Ethereum için mevcut fiyat 3.070.33 dolar seviyesinde.

Ethereum için piyasa değeri değerinin 369.706.141.138 dolar olduğu tahmin ediliyor. 24 saatlik işlem hacmi ise 22.483.911.271 dolarda kaldı.

VET uzun zaman sonra umut ediyor

VeChain, sonunda yükselen paralara katıldığı için değer kazanabildi. Son yirmi dört saat, %3,30 kazanç sağladığı için altcoin yükselişe hazır olduğunu kanıtladı. Buna karşılık, önceki yedi gün, kayıplar %20’yi aştığı için o kadar iyi değildi. Bu kripto para için yedi günlük kayıplar %21,96 idi.

Bitcoin, Ethereum, VeChain, and Theta Network Daily Price Analyses – 12 April Morning Price Prediction 3

VeChain için mevcut fiyat değeri yaklaşık 0,06167 dolar. VET için piyasa değeri değerinin 3.966.480.810 dolar olduğu tahmin edilmektedir. 24 saatlik işlem hacmi ise yaklaşık 332.108.636 dolar. Bu kripto paranın grafiği, kayıpların 2021’in kapanış aylarındaki durgunluktan sonra fiyatını tarihi düşük seviyelere getirdiğini gösteriyor.

THETA kazanımlarına devam ediyor

Theta Network, fon akışı değerini güçlendirdiği için değeri de geri kazandı. Bu token için yeni kazançlar, son 24 saatte %3,30’a ulaştı. Yükseliş devam ederse, önceki değere geri dönmesi biraz zaman alacaktır.

Theta Network’ün piyasa değeri 3,171,894,875 dolar olarak tahmin ediliyor. THETA’nın 24 saatlik işlem hacmi 186.114,710 dolarda kaldı. Bu token’in değeri 3,17 dolar aralığında.

Son düşünceler

Göstergelerin yeşil bir sinyal vermesiyle piyasa yeniden canlanabildi. Bu değişikliklerin sonucu, küresel piyasa değerindeki artıştır. Kazançlar kesintiye uğramazsa daha da yükselmesi bekleniyor. Piyasa herhangi bir asi değişikliğe maruz kalırsa, piyasa değerinin daha da düşmesi ihtimali var. Bitcoin henüz yükselişe geçmedi ve eğer yükselirse, piyasanın iyileşmesine katkıda bulunabilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin