Bu kripto para düşüşün ardından toparlanma sinyalleri vermeye başladı! Ani bir yükseliş gerçekleşebilir mi?
Bu kripto para düşüşün ardından toparlanma sinyalleri vermeye başladı! Ani bir yükseliş gerçekleşebilir mi?

Bu kripto para düşüşün ardından toparlanma sinyalleri vermeye başladı! Ani bir yükseliş gerçekleşebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ZIL kripto parası, 0,122 dolar desteğine serbest düşüşün ardından yükseldi. Altcoin fiyatı, bu seviyedeki büyük teknik desteklerin bir birleşimini işaretleyerek alıcılar için sağlam bir dayanak oluşturuyor. Yenilenen yükseliş momentumu devam eden düzeltme rallisinin üstesinden gelebilir mi?

Anahtar noktaları

  • ZIL fiyatı 0.618 Fibonacci düzeltme seviyesine düştü
  • 100 günlük EMA, 200 günlük EMA’nın üzerine çıkmaya hazırlanıyor
  • Zilliqa kripto parasındaki gün içi işlem hacmi 127.5 milyar dolardır, bu da %138’lik bir kazanç anlamına geliyor.

ZIL/USDT çifti, Mart ayı sonlarında altcoin fiyatını 0,23 dolar işaretine yükselten dikey bir ralliye tanık oldu. Üç haftadan kısa bir süre içinde kripto para, 0,37 dolarlık destekten %524’lük bir yatırım getirisi kaydetti.

Bununla birlikte teknik grafik, 0,22 dolar direncine yakın birkaç yüksek fiyat reddetme mumu gösterdi ve bu da alıcının ani fiyat sıçramasından yıprandığını gösteriyor. Bu reddin ardından, altcoin 0,116 dolara bir düzeltme rallisi yaşadı.

ZIL fiyatı, 0,618 FIB seviyesi ve 20 günlük EMA ortak desteğine ulaştığı için %49,7 düştü. 0,116 dolar seviyesindeki teknik destek kümesi, devam eden düzeltme rallisini durdurabilir ve yükselişin tersine dönmesini sağlayabilir.

Ani bir geri dönüş gerçekleşmezse, kripto para yükseliş rallisine devam etmeden önce 0,166 dolarlık desteğin üzerinde konsolide olabilir.

Teknik gösterge

Göreceli Güç Endeksi (54) eğimi tepe bölgesinden geri döndü ve 14-SMA çizgisinin altına düştü. Bununla birlikte, %50 işaretinin üzerindeki gösterge değeri, piyasa duyarlılığının yükselişe devam ettiğini gösteriyor.

20 günlük EMA, 0,116 dolar desteği ile uyumlu, alıcıları yükseliş rallisine devam etmeleri için güçlendirdi. Ayrıca, yükseliş geçişine yaklaşan 100 ve 200 günlük EMA ek bir itici güç sağlayacaktır.

Direnç seviyeleri: 0,137 dolar ve 0,153 dolar

Destek seviyeleri: 0,116 dolar ve 0,084 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin