Bu kripto para tekrardan yüzde 80'e varan bir ralli başlatabilir mi? İşte yanıtı
Bu kripto para tekrardan yüzde 80'e varan bir ralli başlatabilir mi? İşte yanıtı

Bu kripto para tekrardan yüzde 80’e varan bir ralli başlatabilir mi? İşte yanıtı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – LUNA, daha geniş pazar çöküşünden sonra güçlü bir toparlanma kaydeden kripto para birimlerinden biri oldu. Ayrıca, ABD dolarına sabitlenmiş sabit parası olan UST’nin artan popülaritesi sayesinde etkileyici gelişmeler kaydetti. Artış göz önüne alındığında, belirli yatırımcılar Terra (LUNA) pazarında %80’lik bir fiyat rallisinden önce gelen teknik bir düzen kurdular. İlginç bir şekilde, Ağustos 2021’de ortaya çıkan bu yükseliş düzeni yeniden yayında.

Yükseliş yakında mı?

Anonim bir yatırımcı, LUNA’nın aşağıdaki olası hareketlerini analiz etmek için Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksama’yı (MACD) dahil etti. Aşağıdaki haftalık grafik, LUNA’nın 100 doların üzerindeki büyümesini tetikleyebilecek bir geçiş gösterdi.

https://twitter.com/terra_hodler/status/1505446824378777601

Aynı konuya yanıt veren başka bir kullanıcı, LUNA’nın aynı trendi izleyerek 180 dolar işaretine ulaşabileceğini belirtti. Yukarıda ekli grafikte, MACD (mavi çizgi) sinyal çizgisinin üzerine çıktığında (sarı çizgi) bir MACD geçişi yükseliş sinyali verdi.

Özellikle, kripto paranın fiyatı 20 Şubat’ta 47,25 dolarda dibe vurduktan sonra yaklaşık %90 arttı, şimdi 100 doların üzerinde bir yükseliş görülüyor. Kripto para yazım sırasında 94 dolar civarında işlem görüyor. Genel olarak artış, stabil coin Terra USD veya UST’yi desteklemek için satın alınan büyük miktarda BTC nedeniyle olabilir.

https://twitter.com/stablekwon/status/1503296630396645376

 

Messari’den gelen veriler, hem dolaşımdaki piyasa kapitalizasyonu hem de piyasa değeri hakimiyetinin yönetim kurulu genelinde istikrarlı bir şekilde arttığını buldu.

Ayrıca, bu büyük yükselişin arkasındaki nedeni de gösterdi. Sadece geçen ay, talebi karşılamak için 2.33 milyar dolarlık LUNA tokenleri dolaşımdan kaldırıldı. Aynı zamanda, UST’nin arzı, artan piyasa talebini ve popülaritesini desteklemek için rekor rakamlara işaret etti.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin