featured

Kripto para piyasasında bugün neler oldu? BTC ve altcoin’ler için fiyat değerlendirmesi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Küresel kripto piyasası, 24 saat içinde toplamda %1,63 oranında değer kazandı. Piyasa lider olan Bitcoin de yön değiştirerek son 24 saatte %0,84 oranında değer kazanırken Binance Coin %0,39, PancakeSwap %0,52 yükseldi. Aave ise %0,50 oranında değer kaybı yaşadı.

Kripto para piyasası bir süredir belirsizlikler içinde. Yatırımcılar piyasanın risk konusunda ne kadar güvenli olacağından emin olamadığı için çekingen davrandılar. Bu olumsuzluklardan en çok etkilenen coin, piyasa lideri olan Bitcoin oldu.

Önümüzdeki günlerde piyasada yaşanabilecek rekabetin yanı sıra genel anlamda bir pozitif hâkim gibi görünüyor. Piyasayı negatif yönde etkileyen Rusya ile Ukrayna’daki gerginlikler konusunda da Rusya, olumlu sinyaller verdi. Dolayısıyla bu haberler de son 24 saatte piyasayı olumlu etkiledi.

BTC

Hazırda bekletme modundaki birçok token aktif hale geldiğinden, Bitcoin son zamanlarda önemli miktarda etkinlik gördü. Bahsedilen Bitcoin’ler on yıldan fazla bir süredir kış uykusundaydı ve şimdi piyasayı etkilemeye başladılar. Birçok yatırımcı fiyatların düşmesinden yarar sağlamaya çalışarak düşük fiyattan BTC satın aldı.

kripto para BTC

Son 24 saate ait veriler, Bitcoin’in %0,84 oranında değer kazandığını gösteriyor. Bu kazanımlar, son dönemde görülen hızlı toparlanmayla kıyaslanamaz ancak yine de yatırımcılara umut verdi. Son yedi güne ait verilere bakıldığında ise Bitcoin’in %4,51 oranında değer kaybettiği görülüyor. Bitcoin fiyatı, son kazanımlar nedeniyle iyileşme kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 39,588 dolar civarında işlem görüyor.

Bitcoin için mevcut piyasa değeri yaklaşık 751,397,289,565 dolar. Aynı zamanda, 24 saatlik işlem hacmi ise yaklaşık 30,670,194,264 dolardır.

BNB

Binance Coin, Bitcoin yönünü değiştirdikten sonra değer kazandı. Bu değişiklik sonucunda son 24 saat içinde %1,42 oranında değer kazandı. Son yedi gün çinde ise kripto para birimi %3,22 oranında yükseliş kaydetti. Bu yazının yazıldığı sırada BNB 371 dolar civarında işlem görüyor.

Değerdeki iyileşme, piyasa değerini 316,412,534,906 dolara çıkardı.

CAKE

PancakeSwap, piyasa olumlu hale geldikten sonra gelişme gösteriyor. Kripto para birimi şu anda 56. sırada bulunuyor ve son 24 saatte %0,52 oranında değer kazandı. Bu yazının yazıldığı sırada ise 6,02 dolar civarında işlem görüyor.

Altcoin’in toplam piyasa değeri 1,660,808,711 dolar iken, 24 saat işlem hacmi ise 156,294,796 dolar.

AAVE

Aave, piyasadaki iyileşme hareketlerine rağmen değer kaybetmeye devam etti. Son 24 saatte %0,50 oranında bir değer kaybı yaşarken son 7 gün içinde ise %7,78 oranına düşüş kaydetti. Kripto para birimi genel sıralama 57. sırada iken mevcut fiyatı ise 119,51 dolar civarında bulunuyor.

Aave token’ının piyasa değeri 1,626,639,683 dolar. Altcoin’in 24 saatlik işlem hacmi ise 147,212,702 dolar.

Sonuç olarak

Piyasa iyileşirken yatırımcılar için umut var. Doğu Avrupa’daki gerilimi düşürme ve siyasi durumun iyileşmesi, pazarın büyümesine işaret ediyor. En son veriler, küresel piyasa değerinin önceki raporlara göre 1,72T dolardan 1,78T dolara yükseldiğini gösteriyor. Bitcoin esas olarak gelişmeyi teşvik etti ve piyasa tamamen yoluna girdiğinde, yatırımcılar için kazançlar artacak.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin