Solana tabanlı DEX borsası saldırıya uğradı

Kripto kışının ortasında en sevilen varlıklardan biri olan Solana ne yapabilir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ayı sezonunun bir türlü son bulmaması insanları iyiden iyiye bezdiriyor. Her çıkış ve mini ralliler umut verse de bu sadece ayı döneminin bir kandırması olarak kalıyor. BTC’nin 20K altında kalması yeni bir düşüşün adeta habercisi oldu.

Bitcoin’in yaşadığı düşüşler ise alt varlıkları daha da tehdit etti. Ancak yine de bireysel performanslara artık alıştık. Kripto kışının ortasında bir varlık belki yeni bir yükselme yaşayabilir.

Solana, büyük çöküşten sonra 30 doların altına kadar gerilemişti. Ancak sonrasında iyi bir toparlanma ile mini bir ralli yaşatmıştı. Şimdi yeniden aşağı yönlü bir düzende ilerliyor. Bu ilerlemenin ardından Bitcoin ile çabuk toparlanacak varlıklar arasında.

Solana’dan yüzde 12’lik performans gelir mi?

Günlük grafikteki Solana, bir “Boğa Köpekbalığı” harmonik modeli oluşturdu. Ancak bir boğa Köpekbalığı modelinde, ikinci tepe birinciden daha yüksektir. Ayrıca Fibonacci düzeltmesini Elliott’un dalga teorisi ile birleştirir. Bu da %127,20 gibi bazı yeni oranlar kullanılır. Bu formasyon, bir devam trendinin ters formasyonu olarak karşımıza çıkar.

Ayrıca bu formasyona göre, fiyat uzun konsolidasyon bölgesi direncinin üzerinde kapanırsa, (37.0$) kadar bir yükseliş hareketi görebilir.

SOL/USDT 2 Saatlik Grafik
SOL/USDT 2 Saatlik Grafik

2 saatlik Solana grafiği

İki saatlik grafikte Solana, “Simetrik Üçgen” modelinde bir kırılma verdi. Bu 30 Ağustos mumunun en yüksek seviyelerini test ettiği anlamına geliyor. Fakat fiyat 200 günlük üstel hareketli ortalamanın direnciyle karşı karşıya. 

Kırılma noktasına göre (32,25 $) düşmeye başlıyor. Mevcut en yüksek seviyelerin (33.60$) üzerindeki kırılma, fiyatın 26 Ağustos’taki (35.75$) en yüksek seviyelerine çıkmasına yardımcı olacak.

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin