Kripto analistleri:
Kripto analistleri: "Cardano (ADA) yükselişe hazır"

Kripto analistleri: “Cardano (ADA) yükselişe hazır”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano’nun (ADA) tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasından sonra değerinin yüzde 50’sinden fazlasını kaybetti. Kripto uzmanları dijital varlık için geri dönüşün çok yakında başlayacağını söylüyor.

Özellikle önde gelen kripto para uzmanı Cerbull, kripto paranın fiyatının kısa bir süre sonra yüzde 15 oranında artacağını söyledi. Tahmini yaptığında, ADA birim fiyatı 1,72 dolardan işlem görüyor. Bu nedenle yüzde 15 oranındaki artış fiyatı 2 dolar seviyesine taşıyacak. Anca ADA için bu fiyat 3 Eylül tarihinde ulaştığı zirvenin çok gerisinde yer alıyor.

“Cardano (ADA) fiyatını tersine çevirmenin zamanı geldi. Birçoğunun kripto paraya olumsuz yaklaştıklarını ve çeşitli nedenlerle (esas olarak #Cardano’nun evrimi için) kurucu Charles ile dalga geçtiğini görün. ADA fiyatı ATH’den yaklaşık %50 aşağıdayız. Buradan %15 yukarısını görebiliyorum.”

Eight Global’ın CEO’su da yükselişte

Aynı şekilde, danışmanlık ve eğitim platformu Eight Global’in CEO’su Michael van de Popple, Cardano’nun önceki bazı destek seviyelerinin üzerine çıkması durumunda varlık için olası bir senaryo ile ADA’nın fiyatının yükselişe geçeceğine inanıyor.

Cardano son zamanlarda iyi gitmiyor, ancak boğa sezonunun ikinci atağında olduğunu düşünürsek ADA fiyatı satın alma fırsatı yaratıyor olabilir. Van de Poppe, ADA için şunları söyledi:

Cardano (ADA) almak için doğru zaman mı?

“Boğaların hakimiyeti kazanması için birkaç önem seviyesini çevirmesi gerekiyor. Önceki destek seviyelerini kırmak ve bir kez daha destek olmalarını sağlamak istiyoruz.”

Özellikle, 1,78 dolar ve 1,90 dolar seviyelerinin kırılması gereken çok önemli seviyeler olduğunun altını çizdi.

“Burada iki seviyemiz var, (direnç) seviyemiz 1,78 dolar ve 1,90 dolarda yer alıyor. Şu anda hâlâ daha düşük dipler ve daha düşük zirveler yaptığımız için, tersine başlamadan önce böyle bir senaryo alabiliriz.”

Ayrıca, kripto uzmanı şu tavsiyelerde bulundu.

“Belirli bir varlığa girmek istiyorsanız, kimsenin çıkarı olmadığında veya çoğu insan varlığı beğenmediğinde girmelisiniz. Piyasalar böyle işler. Cardano için durumun böyle olduğunu düşünüyorum. Yani evet, ilgilenmeniz gereken bir alan.”

Cardano 20 milyon işlemi geçti

Son zamanlarda, dünyanın en büyük hisse kanıtı (PoS) blok zinciri, resmi olarak 20 milyon işlemin aşıldığı duyuruldu. Bu işlem, Cardano ağında tek bir günlük kesinti olmadan gerçekleştirildi.

Gerçekten de Cardano blockchaini, 1.522 gün boyunca herhangi bir kesinti yaşamadan istikrarını korurken, diğer rakip blockchainler kesinti yaşamıştı.

Şu anda, Cardano, elde edilen verilerine göre, son 24 saatte %5,43 ve önceki yedi gün içinde %8,86 artışla 1,67 dolardan işlem görüyor ve toplam piyasa değeri 55.6 trilyon dolar.

findbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin