Cardano (ADA)

Önde gelen kripto traderı, Cardano (ADA) stratejisini açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Önde gelen kripto ticareti uzmanı Michael van de Poppe, kısa süre önce Cardano (ADA) için mevcut ‘satın al ve çık’ stratejisini paylaştı ve kripto para biriminin yılın başında işlem gördüğü yere (0,17 dolar) kıyasla güçlü bir 2021 yılı geçirdiğine dikkat çekti.

Ancak, oldukça geç satın aldıysanız, 2.80 dolardan 1 dolara bile düştüğü için büyük olasılıkla düşüşte olduğunuzu vurguladı. Zor bir düzeltme olmasına rağmen, genel kripto para piyasasında daha fazla projenin benzer düzeltmeler yaşadığı göz önüne alındığında bu durum şaşırtıcı değil.

Poppe, ADA’yı satın almak istediği seviyelerden ve ticaretin giriş ve çıkış noktaları olan satmak istediği bölgelerden bahsederek, “Cardano söz konusu olduğunda hala büyük bir koşu var” dedi.

“ADA/USDT paritesine baktığımızda, halihazırda 1,93 dolardan kâr elde etmeyi isteyebilirsiniz ve ardından ikinci olarak fiyatın, benim çıkış planım olan 2,38 dolar civarına gelmesini bekleyip oradan kâr etmeyi isteyebilirsiniz.”

Trader uzmanının stratejisi, her seviyede %10-15 civarında kar elde etmektir. Poppe ekledi:

“Fibonacci uzantısı 2’ye girdiğimizde veya bunu türetmeye başladığımızda, 4,50 dolar ve 6,50 dolar üzerinden kar elde etmeye başlayabiliriz. Bunun ardından tamamen dışarıda olacağım ama bu aralıklar içinde olacağım.”

Kâr elde edin ve yeniden satın alın

Dahası analist, ADA koşmaya başladığında yeniden test seviyelerinden basitçe kâr elde edeceğine inanıyor. Sonuç olarak, burada kâr ediyor olması, ADA koşmaya başlamadan önce gerçekleşecek bir testte tekrar ADA alacağı ve ardından yine aynı şeyi yapacağı anlamına geliyor çünkü itici dalgalar büyük olasılıkla daha fazla kâr getirecek.

Özellikle, şu anki ticaret planını belirtti:

“Şu anda USDT karşısında Cardano söz konusu olduğunda bir çıkış planına sahip olmak ve satın alım fırsatı istersem. Kesinlikle 1,40 dolara kadar bir aralıkta alım yapacağım, bu seviyelerde hafif kârlar elde edeceğim, bu seviyelerde büyük kârlar elde edeceğim ve muhtemelen 6.50 dolarda tamamen çıkacağım.”

Sonuç olarak Poppe, Cardano’nun daha fazla düzeltme yapacağından emin değil; dahası, durumun, giriş noktalarına bakmaya değer ilginç bir noktaya ulaştığına inanıyor.

“Cardano’nun düzelteceğine ikna olmadım, hatta dahası, bence Cardano, bu aşamada fırsatlara bakmaya başlamak istediğiniz ilginç bir noktaya geliyor” dedi.

Cardano 2 dolara çıkacak

Son zamanlarda, bir raporda trendin tersine dönme göstergeleri kendini göstermeye başladıkça Cardano’nun 2 dolara doğru yolda olabileceğini vurguladık. Bununla birlikte, yukarı doğru bir hareket, boğaların ayılara karşı konumlarını koruma yeteneğine bağlı olacaktır.

Daha önce, Cardano kripto topluluğu ADA’nın fiyatının 31 Aralık’a kadar 2,40 dolara ulaşacağını tahmin etmişti. Şu anda ADA, gün içinde %10.34 düşüşle ve son yedi gün içinde marjinal olarak %1.41 artışla 1.37 dolardan işlem görüyor, bu da tahmini fiyat tahmininden neredeyse 1 dolar daha az.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin