Kraken CEO'su Bitcoin fiyat tahmini geri alırken; olası kripto kışına dikkat çekti!
Kraken CEO'su Bitcoin fiyat tahmini geri alırken; olası kripto kışına dikkat çekti!

Kraken CEO’su Bitcoin fiyat tahmini geri alırken; olası kripto kışına dikkat çekti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kraken’in CEO’su, daha önceki açıklamalarında Bitcoin fiyatının yıl sonunda 100.000 doları aşacağını söylemişti. Yaptığı son açıklamada Kraken CEO’su BTC fiyat tahminini geri aldı. Varlığın fiyatı son haftalarda düşük performans gösterdi ancak Kraken yöneticisi, eğilimin tersine çevrileceğini de düşünüyor.

Önemli analistlerden gelen birkaç tahmin, Bitcoin’in tekrar yükselişe geçip 2022 yılından önce 100.000 doları göreceğine inanıyor.

Kripto kışı geliyor mu?

Kış geldi ve Bitcoin servetindeki düşüşü sevmiyor. Son fiyatlar, birkaç analisti, varlığın gelecekte 100.000 dolara ulaşacağına ilişkin tahminlerini tekrar etmesiyle sonuçlandı.

En iyi kripto para borsası Kraken’in CEO’su Jesse Powell, Bloomberg Technology ile yaptığı röportajda yatırımcıları yaklaşacak kripto kışı konusunda uyardı. Powell, son hipotezin nedenlerinin bir parçası olarak Bitcoin’in son zamanlardaki yaşadığı durağan fiyatına dikkat çekti.

Powell, artık bir kripto kışı mümkün olabileceğini söyledi. CEO, düşüş mevsimi olasılığına rağmen, piyasaların düşüşü satın alan yatırımcılardan güçlü bir şekilde toparlanacağına dair büyük bir iyimserlik havası da yarattı.

“Bence birçok insan 40.000 doların altını satın alma fırsatı olarak değerlendiriyor. Birkaç ay önce 30.000 dolara geri döndüğümüzde kişisel olarak satın alıyordum ve bence birçok insan en düşük fiyatlarla tekrar kriptolara geri dönecek.”

Röportaj sırasında Powell, varlığın yakın vadede nereye gittiğini söylemenin zor olduğunu belirtti. Powell daha önce yaptığı açıklamaları ve tahminleri de küçümsedi.

Powell, Bitcoin fiyatıyla ilgili olumlu yaklaşan tek kişi değil. Bitcoin geçen ay 69.000 dolara doğru ilerlerken, en iyi analistler arasında varlık için bir sonraki hedefin 100.000 dolar olduğuna dair görüşler oldukça fazla yer alıyordu.

PlanB, Anthony Pompliano ve Anthony Scaramucci, varlığın 100.000 dolara ulaşacağına emin açıklamalarda bulunuyordu. Ağustos ayında, Bloomberg’den Mike McGlone şu açıklamaları yapmıştı:

“Bitcoin, 2019’un başında 4.000 dolara eşdeğer olan 30.000 dolar civarında bir temel oluşturmuş gibi görünüyor ve kıyaslama kriptosunu 100.000 dolara geri döndürebilecek performans paralellikleri görüyoruz.”

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin