JPMorgan'dan şaşırtan rapor! Bankacılık devi Bitcoin için bu seviyeleri öngörüyor!
JPMorgan'dan şaşırtan rapor! Bankacılık devi Bitcoin için bu seviyeleri öngörüyor!

JPMorgan’dan şaşırtan rapor! Bankacılık devi Bitcoin için bu seviyeleri öngörüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük bankalarından bir olan JPMorgan, Bitcoin’in ‘adil fiyatının’ altında olduğunu düşünüyor. Ayrıca Bitcoin şimdi bankanın tercih ettiği alternatif yatırımlar arasında yer alıyor.

Bankacılık devi JPMorgan Çarşamba günü yayınladığı bir notta, Bitcoin ve kripto para birimlerinin artık tercih edilen “alternatif yatırımlar” arasında yer aldığını söyledi.

Kripto para varlıkları, ABD ve dünya genelinde artan sıkı para politikaları ve onlarca yıllık yüksek enflasyon rakamları nedeniyle 2022 yılında ciddi kayıplar yaşadı.

‘Adil fiyat’ 38.000 dolar!

Bununla birlikte, JPMorgan’ın bildirdiğine göre, Bitcoin‘in ve diğer kripto para birimlerinin satışı alternatif yatırımlara kıyasla daha sert oldu. Bu nedenle banka, diğer alternatif varlıklara kıyasla “dijital varlıklar” sınıfında toparlanma için daha fazla yer öngörüyor.

Banka ekonomistleri, kripto para varlıklarının tercih edilen alternatif varlıklardan biri olan gayrimenkulü geride bıraktığını söyledi.

JPMorgan’ın stratejistlerine göre, Bitcoin için adil fiyat seviyesi 38.000 dolardır. Çarşamba sabahı yayınlandığı sırada 29.798 dolarlık fiyatından yaklaşık %27,5 daha yüksek. Bitcoin’in mevcut seviyesi, bankanın ileriye dönük dijital para birimi için daha iyimser bir görünüme sahip olmasının bir nedeni olabilir.

Rapora göre notta, “Geçen ayki kripto piyasası düzeltmesinin nedeni kapitülasyon gibi görünüyor ve ileriye dönük olarak, Bitcoin ve kripto pazarı için yukarı yönlü hareket görüyoruz” dedi.

nasdaq


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin