İyi günler yakında mı? Kripto varlıklar için heyecanladıran gelişme…

İyi günler yakında mı? Kripto varlıklar için heyecanladıran gelişme…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Finansal durgunluk korkuları arasında, analistlerin bir bölümü kripto pazarında önemli bir geri dönüş olacağını düşünüyor. Şu anda kripto para piyasası büyük ölçüde borsa ile ilişkili. Ancak ekonomik bir gerileme olasılığı kripto avantajı anlamına gelebilir. 

Öte yandan Birleşmiş Milletler kuruluşu Pazartesi günü Fed dahil olmak üzere birçok merkez bankasını uyardı. Faiz artırımına dikkat çeken kuruluş, resesyon risklerine dikkat çekti. 

Birleşmiş Milletler’den uyarı

Merkez bankalarının faiz oranlarını yükseltmeye devam etmeleri halinde resesyon ve ardından uzun süreli durgunluk riskiyle karşı karşıya olduklarını söyledi. Wall Street Journal’ın haberine göre, Fed’in hızlı faiz artışlarına devam etmesi halinde gelişmekte olan ülkelere ciddi zarar verme riskini taşıdığını söyledi.

Birleşmiş Milletler Ticaret ve Kalkınma Konferansı (UNCTAD), Fed’in faiz oranındaki yüzde puanlık bir artışın diğer zengin ülkelerdeki ekonomik çıktıyı önemli ölçüde düşürdüğünü söyledi. 

UNCTAD genel sekreteri Rebeca Grynspan, resesyondan kaçınmak için hala yer olduğunu söyleyerek şunları söyledi:

“Durgunluğun kenarından geri adım atmak için hala zaman var. Enflasyonu sakinleştirecek ve tüm savunmasız grupları destekleyecek araçlara sahibiz. Ancak mevcut hareket tarzı, özellikle gelişmekte olan ülkelerde en savunmasız olanlara zarar veriyor ve dünyayı küresel bir resesyona sürükleme riskini taşıyor.”

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin