featured

İşte metriklerin Polygon yükseliş trendi hakkında söyledikleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Polygon (MATIC) ve diğer önemli kripto varlıklarının fiyatı son zamanlarda bir miktar dalgalanma yaşıyor. MATIC piyasasındaki dalgalanmalar, tüccarlara ve yatırımcılara kâr elde etme fırsatları sunabilir. Son yedi gün içinde Polygon fiyatı yüzde 3,25’lik önemli bir artışa tanık oldu ve bu da boğaların güçlü momentumuna işaret ediyor.

Polygon (MATIC) boğa momentumunun analizi

Polygon, Ethereum için ölçeklendirme çözümüdür ve ağın artan benimsenmesi uzun vadede talep arttıkça fiyatını artırabilir. Bugün itibarıyla Polygon (MATIC) fiyatı, son 24 saatte yüzde 1,64’lük bir artışla yüzde 0.8861 seviyesinde işlem gördü.

Polygon grafik
Polygon grafiği (Kaynak: Tradingview)

Fiyat hareketi, olumlu bir piyasa duyarlılığı ve varlık için artan bir talep olduğunu gösteriyor. Ayrıca boğaların piyasanın kontrolünü elinde tuttuğuna işaret ediyor. Polygon (MATIC) Hakimiyeti ve Sosyal duyarlılık yüzde 50’nin üzerinde ve bu da piyasa için nötr baskıya işaret eder.

Hem piyasa hakimiyeti hem de sosyal duyarlılık yüzde 50’nin üzerine çıktığından MATIC’in kripto piyasasındaki yatırımcılar arasında olumlu bir duyarlılığa sahip olduğu anlamına gelir. MATIC/USDT çifti bir yükseliş bayrak formasyonu oluşturarak potansiyel bir trend dönüşüne ve trend sonu hareketine işaret ediyor.

Yükseliş bayrağı formasyonunda meydana gelen kırılma, analistler ve yatırımcılar için trendin tersine döndüğünün bir teyidi olarak kabul edilebilir. Varlık 0,8399 dolar ve 0,9086 dolar destek ve direnç seviyeleri arasında işlem gördüğünden yatırımcılar olası kırılmalar için bu seviyeleri yakından izliyor.

MATIC önemli direnç seviyesinin üzerine çıkarsa yükseliş eğilimini tetikleyecektir. Bir sonraki destek ve direnç seviyesi 0,5142 dolar ve 1,5799 dolar olacaktır. Bununla birlikte, MATIC 0,7536 dolar destek seviyesinin altına inerse düşüş eğilimine işaret edebilir ve tüccarlar satış fırsatları arayabilir.

MATIC ayıları şu anda momentum oluşturmaya çalışıyor, ancak boğalar kendi pozisyonlarını güçlü bir şekilde koruyor. Bu durum, boğaların bu güçlü momentumu sürdürmesi hâlinde bir konsolidasyon aşamasına ve potansiyel bir uzun vadeli yükseliş trendine işaret ediyor.

Polygon (MATIC) teknik analizi

Token, ayıların piyasanın kontrolünü ele geçirdiği 18 Nisan’dan bu yana düşüş trendinde. Ancak son zamanlarda varlık potansiyel bir trendin tersine döndüğüne dair işaretler gösteriyor. Hareketli Ortalama Yakınsama Sapması (MACD) sinyal çizgisinin üzerinde işlem görüyor. Bu da piyasada potansiyel bir yükseliş eğilimi olduğunu gösteriyor. Ayrıca, histogram güçlü yeşil ile sıfırın üzerinde ve yükseliş hissini doğruluyor.

Ek olarak piyasa, 50 Günlük ve 200 Günlük Basit Hareketli Ortalamaların (SMA) altında işlem görüyor. Bu, olası bir düşüş hareketine işaret ediyor. Bununla birlikte, token 0,88 dolarlık kritik bir destek seviyesinden sıçradı ve bu yükseliş hareketini sürdürmeye devam edebilir.

newsbtc.com

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin